Basın Açıklaması

Kulübümüzün Basın Sözcüsü Altan Akçakese, Kozlu Belediyespor-Karadeniz Ereğli Belediyespor maçının arından bir basın açıklaması yaptı.

Akçakese'nin açıklaması şöyle: 

"2013-14 sezonunda Zonguldak Süper Amatör Lig’de şampiyonluk parolasıyla çalışmalarına başlayan Erkek Futbol A Takımımız, ilk hazırlık maçında Kozlu Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Öncelikle bizleri en iyi şekilde karşılayan ve güzel bir misafirperverlik örneği sergileyen güzide takımımız Kozlu Belediyespor’un değerli yöneticilerine, teknik adamlarına ve sahada centilmence mücadele eden futbolculara teşekkür ederim. Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Kozlu Belediyespor’a yeni sezonda en kalbi duygularla başarılar diliyoruz.

Sıcak bir havaya rağmen her iki takım oyuncularının mücadeleci ve hırslı futbollarıyla sezon öncesi güzel bir hazırlık maçı izledik. 13 Ağustos günü hazırlık çalışmalarına başlayan takımımız karşısında daha hazır, daha diri bir Kozlu takımı vardı. Emre Kuzu, Serkan, Osman Yazgan gibi oyuncularımızın yokluğunda Teknik Direktörümüz İsmail Yalçın ideale yakın bir on bir sahaya sürdü. Henüz maçın başlarında öne geçen takımımız için ilk yarıda söylenebilecek en önemli nokta, maçın 31.dakikasına kadar güçlü rakibimize hiç pozisyon vermememizdi. Bu dakikaya kadar sadece kazanılan bir serbest atışta kalemizi bulan bir tehlike yaşadık. Bu yarının son on dakikasında rakibimiz bizi baskı altında tutsa da defansımız ve kalecimiz Kader beraberlik golüne izin vermedi. İkinci yarıda ise rakibimize tek bir pozisyon dahi vermedik. Sadece bir anlık konsantrasyon kaybı sonrası gol yedik.

Kozlu Belediyespor maçı kuşkusuz hazırlık dönemi açısından önemli ve zor bir maçtı. 2-1 kazandığımız karşılaşma eksiklerimizi görmemiz yönünden yararlı bir test oldu. Kondisyonumuzu daha iyi seviyeye yükseltip lig başlayana kadar tam anlamıyla hazır hale geleceğimizi düşünüyorum. Bu maçta bazı futbolcularımızın form durumlarının çok iyi seviyelerde olması teknik kadromuzu memnun etti. Yine gençlerimizin, sahada kaldıkları süre içinde ortaya koydukları iyi mücadeleden dolayı da mutluyuz. Teknik Direktörümüz İsmail Yalçın da, sezon başı olmamıza rağmen ve güçlü, diri bir Kozlu takımına karşı oynanan mücadeleci oyundan dolayı futbolcularımızı tebrik etti.

Karadeniz Ereğli Belediyespor olarak iyi yolda olduğumuzu belirtmek isterim. Çalışıyoruz ve çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz. Zorlu bir hazırlık karşılaşması yapan futbolcularımız 3 gün izin yapacak. Yeni sezon hazırlıklarımıza 2 Eylül Pazartesi günü yapacağımız antrenmanla devam edeceğiz. "