HAZIRLIK MAÇI | Kozlu Belediyespor: 1 - Karadeniz Ereğli Belediyespor: 2


Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Erkek Futbol A Takımımız, 29 Ağustos Perşembe günü ilk hazırlık karşılaşmasına çıktı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor ile karşılaşan takımımız, Oğuz ve Gökhan Çolak’ın attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Kozlu Sahası’nda oynanan ve saat 17.00’de başlayan bu önemli hazırlık karşılaşmasında Teknik Direktörümüz İsmail Yalçın’ın belirlediği ilk on birimizde Kader, Osman Karadeniz, Barış, Cihat, Burak Çetinkaya, İbrahim, Gökhan Çolak, Oğuz, Burak Eliçek, Önder Karakaş ve Sergen forma giydi.


Karşılaşmanın ilk golü ise 9.dakikada geldi. Gelişen bir atağımızda sağ kanattan Gökhan Çolak’ın güzel getirip ortaladığı topa Oğuz’un şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. İlk yarısını takımımızın 1-0 önde kapattığı maçın 2.yarısında da güzel ve tempolu bir maç izlendi. Takımımız 57.dakikada sağ kanattan geliştirdiği bir atakta 2.golü buldu. Önder Karakaş’ın altı pasa gönderdiği güzel ortayı tamamlayan ve ilk golün asistini de yapan Gökhan Çolak farkı 2’ye çıkaran golümüzü kaydetti. 2.yarının büyük bir bölümünde rakibine pozisyon şansı vermeyen takımımız 81.dakikada gelişen atakta ise gole engel olamadı. Maça ideal on bire yakın bir kadroyla başlayan Teknik Direktörümüz İsmail Yalçın, 2.yarıda da kaleci Emrah hariç tüm futbolcularımıza yer verdi. Zorlu hazırlık maçında sakatlıkları süren futbolcularımız Osman Yazgan, Gökhan Kuloğlu, Serkan, Emre Kuzu ve Volkan forma giymedi.