Gökalp: "Her Maç Daha İyiye Gidiyoruz."


Küçük Erkekler Basketbol Takımlarımızın Antrenörü Burhan Gökalp, yazılı bir basın açıklaması yaparak takımlarının durumlarını değerlendirdi.

Gökalp, açıklamasında şu görüşleri sundu:

"Zonguldak Küçük Erkekler İl Müsabakaları Kasım ayının ilk haftasında başladı. Bu müsabakalarda Karadeniz Ereğli Belediye Spor A ve Karadeniz Ereğli Belediye Spor B olarak iki farklı takım ile mücadele ediyoruz. Minik takım oyuncularımızın ağırlıklı olarak oluşturduğu Küçük B takımı olarak Çelikel, Ereğli Demir Çelik, Kilimli İdman Yurdu ve Sanat Teknik A takımları ile aynı grupta bulunuyoruz.
 
Şu ana kadar grupta iki maça çıktık. Çoğu oyuncumuzun ilk resmi maçlarına çıktığı bu iki maçı da kaybettik; ancak kaybederken hem belli kazanımlar elde ettik hem de önümüzdeki dönemler için iyi sinyaller verdik.  Oyuncularımızın rakipleri karşısında yaş farkından dolayı fiziksel olarak zayıf kalmaları ve bunun yaratacağı sıkıntılar, bir de oyuncu gelişimine hiç katkısı olmadığına inandığım ve birkaç sene öncesine kadar bu kategorilerde yasak olan alan savunmasına karşı zorlanmaları beklediğim sıkıntılardı.  İlk maçta zorlandığımız bu konularda ikinci maç adapte olup pek fazla sıkıntı çekmedik. İlk maçta yaptığımız hataları ertesi maç tekrarlamamız ise bizim için büyük kazanım oldu.
Biz her maçı aslında bir test olarak görüyoruz. Bu testler neticesinde gördüğümüz hatalarımızı düzeltip iyi olan yönlerimizi daha da geliştirerek her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.
Eflatun – Beyaz renklere gönül veren tüm dostlarımızı maçlarımıza bekliyoruz.”