ERKEK FUTBOL | A Takım Antrenman Günlüğü (20.08.2013)

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 2013-14 sezonu hazırlıklarını sürdüren futbol takımımız, yeni sezon hazırlıklarına 20 Ağustos Salı günü Beyçayırı Sahası’nda gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Saat 17.30’da başlayan çalışma, Teknik Direktörümüz İsmail Yalçın ve Yardımcı Antrenörümüz Ercan Yaman eşliğinde gerçekleştirildi.
Antrenmanda tüm futbolcularımız yer aldı. Antrenman öncesinde futbolcularıyla on beş dakika süren bir toplantı yapan Teknik Direktörümüz İsmail Yalçın, antrenmanlarda gördüğü eksikler ve yanlışlarla ilgili öğrencilerini uyardı. Yalçın toplantıda yaptığı konuşmada, Karadeniz Ereğli Belediyespor’un bu sezonki tek hedefinin ligi şampiyon tamamlayarak bir üst lige yükselmek olduğunu vurgulayarak, bu hedefe ulaşma yolunda hiçbir bahanenin kabul edilemeyeceğini söyledi. Teknik Direktörümüz, uzun maratonda her futbolcumuza görevler düşebileceğini hatırlatarak, futbolcularımız için sahada ne kadar oynadıklarının değil oynadıkları süre içinde takıma ne verdiklerinin önemli olacağını belirtti. Her futbolcumuzun, futbolun gerektirdiği işleri yapmak zorunda olduğunun altını çizen deneyimli teknik direktörümüz, Karadeniz Ereğli Belediyespor formasını giyen her futbolcunun da futbolun bu gereklerine göre yaşaması gerektiğini ifade etti. İsmail Yalçın, kulübümüzün bazı kuralları olduğunu ve her futbolcumuzun da bu kurallara harfiyen uyması gerektiğini belirtirken, özellikle antrenör Ercan Yaman ve takım kaptanları Cihat ile Önder Karakaş’ın takım içindeki disiplinin sağlaması konusunda takıma liderlik yapacaklarını ifade ederek her futbolcusundan antrenörlerine ve kaptanlarına saygı göstermelerini istedi.

Teknik Direktörümüz İsmail Yalçın ve Yardımcı Antrenörümüz Ercan Yaman’ın yönetiminde gerçekleşen antrenmanda ise ağırlıklı olarak dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Futbolcularımızın yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda istekli ve hırslı olmaları bizleri sevindirdi. Bu arada takımımıza 19 Ağustos Pazartesi günü katılan ve bir önceki antrenmanda, sağ baldırındaki sakatlığı sebebiyle yer almayan futbolcumuz Osman Yazgan, salı akşamı yapılan antrenmanda ısınma hareketlerine katıldıktan sonra düz koşu yaptı.
Futbol Takımımız, 21 Ağustos Çarşamba günü de çalışmalarına yine Beyçayırı Sahası’nda yapacağı antrenmanla devam edecek.

Fotoğraflar İçin Tıklayın