KADIN FUTBOL | Takımlarımızın Antrenman Günlüğü (21.08.2013)

Türkiye Genç Kızlar Futbol Ligi ve Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Ligi’nde çeyrek finale yükselme başarısı gösteren takımlarımız, zorlu maçlar öncesindeki çalışmalarını 21 Ağustos Çarşamba günü yapılan antrenmanla sürdürdüler.
Kadın Futbol Takımları Teknik Direktörü Ömer Faruk Varlık yönetiminde kulübümüzün Kışla Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve saat 09.45’te başlayan antrenmanda, her iki takımımızın oyuncuları birlikte çalıştı. Krosla başlayan çalışmalar ısınma hareketleriyle devam ederken, ağırlıklı olarak pas çalışmaları yapıldı. 1’e 1 ve 2’ye 2 çalışmaları ile devam eden antrenmanda futbolcularımız, hazırlanan istasyonlarda kısa mesafede olumlu pas verip alma egzersizleri ile çalışmayı sürdürdüler. Futbolcularımızın arzulu olduklarının gözlendiği antrenmanda Teknik Direktörümüz Ömer Faruk Varlık zaman zaman çalışmayı durdurarak oyuncularının yapmaları gerekenleri anlattı ve uyarılarda bulundu. Bir buçuk saat süren çalışmanın ardından antrenman çift kale maçla tamamlandı.
Minik Kızlar (U-13) Türkiye Ligi’ni şampiyon tamamlayan minik kızlarımızdan sonra yıldız ve genç kızlarda da Türkiye Şampiyonu olmayı hedefleyen kulübümüzün başarılı kızları, çalışmalarını tesislerimizdeki antrenmanlarla sürdürecekler.