KADIN FUTBOL | Teknik Direktörümüz Ömer Faruk Varlık'ın Basın Açıklaması

Türkiye Genç Kadınlar Futbol Ligi ve Yıldız Kadınlar Futbol Ligi’nde çeyrek final karşılaşmalarına hazırlanan takımlarımız, 19 Ağustos Pazartesi günü yaptığımız ve bir buçuk saat süren antrenmanla çalışmalarını sürdürmüştür. Kulübümüzün Kışla Tesisleri’nde gerçekleştirdiğimiz ve saat 09.45’te başlayan çalışmada genel olarak kondisyona dayalı antrenmanlarla çabukluk antrenmanı yaptık. İstasyon çalışmalarının ardından da on beş dakikalık çift kale maçla haftanın ilk günkü çalışmasını tamamladık.

Karadeniz Ereğli Belediyespor Genç ve Yıldız Kız Takımları olarak temel hedefimiz, çeyrek finale yükseldiğimiz liglerde Türkiye Şampiyonluğu’na uzanan yolu başarıyla tamamlamaktır. Minik Kızlar Futbol Takımımız ile elde ettiğimiz Türkiye Şampiyonluğu’ndan sonra bu iki kategoride de kentimize şampiyonluk kupalarını getirmek istiyoruz. Bu hedefe ulaşmak için de çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Genç ve yıldız kızlarımıza, pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz haftanın ilk antrenmanından sonra bir gün izin verdim. Takımlarımız, 21 Ağustos Çarşamba günü Türkiye Ligi Çeyrek Final maçları öncesi hazırlıklarını sürdürecektir.

Bu arada Türkiye Minik Kızlar Futbol Ligi’ni şampiyon tamamlayan U-13 Kız Futbol Takımımız da, geleceğe yönelik olarak hazırlıklarını tesislerimizde yapacağı çalışmalarla sürdürecek. Minik kız futbol takımımız oyuncularının bu haftaki ilk antrenmanı da 20 Ağustos Salı günü yapılacak. Antrenman, kulübümüzün Kışla Spor Tesisleri’nde olacak ve saat 09.00’da başlayacak.”