FUTBOL | Sakatlıkları Devam Eden Futbolcularımız Hakkında Bilgilendirme




Kulübümüzün Basın Sözcüsü Altan Akçakese, sakatlığı devam eden bazı futbolcularımızın durumlarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Akçakese, geçtiğimiz haftanın son antrenmanında sağ dizinden sakatlanan İbrahim Çelik, 15 Eylül Pazar günü Zonguldak Kömürspor ile yapılan hazırlık maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan Barış Bayar ve A Kadın Milli Takım futbolcusu Başak İçinözbebek'in sağlık durumlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

"Geçtiğimiz haftanın son antrenmanında sağ sizinden sakatlanan ve yapılan tetkikler sonucunda dizinde ödem tespit edilen Erkek Futbol A Takımı futbolcularımızdan İbrahim Çelik’in tedavisine devam ediliyor. Uzman kontrolünden geçen futbolcumuzun sağ sizindeki sakatlığının endişe edilecek kadar ciddi olmadığı, bireysel güçlendirme antrenmanlarına devam edebileceği bildirildi. Haftanın ilk antrenmanında takımla birlikte çalışan ancak topla yapılan çalışmalarda yer almayan futbolcumuz, sabah saatlerinde de bireysel çalışmalar yapıyor.

15 Eylül Pazar günü Zonguldak Kömürspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında sağ ayak bileğinden sakatlanan Barış Bayar da tedavisine devam edilen futbolcularımızdan biri. Ayak bileğinde şişlik meydana gelen futbolcumuz bu hafta dinlendirilecek.



Kadın Futbol A Takımımızın önemli isimlerinden biri olan A Milli futbolcumuz Başak İçinözbebek de bir süredir şiddetli baş ağrılarından dolayı tedavi görüyordu. Hastalığı dolayısıyla son dönemlerde Milli Takım’da da forma giyemeyen futbolcumuzun doktor kontrolünde devam eden ilaç tedavisinde de sona gelindi. Başak İçinözbebek’in yapılan son kontrollerinde rahatsızlığının tamamen sona erdiği ve futbol oynamasına engel bir durumun olmadığı belirtildi. Futbolcumuzun, küçükken geçirdiği bir kazadan dolayı ortaya çıktığı ifade edilen rahatsızlığının sona ermesi bizleri de mutlu etti. Bireysel çalışmalarına başlayan futbolcumuz, yakın bir zaman sonra takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlarına başlayabilecek.".