HAZIRLIK MAÇI | Düzce Belediyespor: 1 - Karadeniz Ereğli Belediyespor: 1

Erkek Futbol A Takımımız, 5 Ekim tarihinde başlayacak olan Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in yeni sezon öncesi beşinci hazırlık karşılaşmasını Düzce Belediyespor ile yaptı.

26 Eylül Perşembe günü Düzce Spor Tesisleri’nde yapılan ve saat 16.15’te başlayan karşılaşma 1-1 sona erdi. Maçın gollerini 72.dakikada Emre Kuzu ve 88.dakikada Önder Seviç (kendi kalesine) attı.

Baştan sona takımımızın üstünlüğü altında geçen ve çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadığımız karşılaşmada ilk on birimizde şu futbolcularımız yer aldı: “Kader Boz, Osman Karadeniz, Serkan Kurt, Cihat Öztürk, Emre Kuzu, İbrahim Çelik, Gökhan Çolak, Gökhan Kuloğlu, Osman Yazgan, Önder Karakaş, Atakan Hoşkun”

Rakibimizin çok sert bir mücadele ortaya koyduğu maçta futbolcumuz İbrahim Çelik sakatlanarak ilk yarıyı tamamlayamadan oyundan çıkmak zorunda kaldı. Osman Yazgan, Gökhan Çolak ve Atakan Hoşkun ile sadece ilk yarıda 6 mutlak gol pozisyonunu harcayan takımımızda ikinci yarıda Uğur Yalçın, Olkan Sarı, Sergen Aydın, Burak Eliçek, Burak Çetinkaya, Volkan Akcan, Önder Seviç, Oğuz Yalçın da forma giydiler. Futbolcumuz Barış Bayar ise sakatlığı geçmesine rağmen bu maçta riske edilmedi.”