HAZIRLIK MAÇI | Karadeniz Ereğli Belediyespor: 2 - Ereğli Devlet Hastanesispor: 1

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in yeni sezonu öncesi hazırlık maçlarına devam eden Erkek Futbol A Takımımız, 19 Eylül Perşembe günü Ereğli Devlet Hastanesispor ile hazırlık maçı yaptı. 

Beyçayırı Sahası'nda oynanan ve saat 17.30'da başlayan mücadeleye Teknik Sorumlumuz İsmail Yalçın; Emrah Uludağ, Mete Aytekin, Emre Kuzu, Cihat Öztürk, Ozan Aydın, Kubilay Topçu, Serkan Kurt, Gökhan Kuloğlu, Gökhan Çolak, Burak Eliçek ve Osman Yazgan'dan oluşan oluşan bir kadro ile başladı.


İlk 10 dakikası 0-0 eşitlikle geçilen maçın 13.dakikasında sol kanattan kullandığımız serbest vuruşta yapılan ortaya çok iyi yükselen Kubilay'ın kafa vuruşu kalecinin kucağında kaldı.

Baskıyı iyice arttıran Ereğli Devlet Hastanesispor, karşılaşmanın 21.dakikasında 1-0 öne geçen taraf oldu. (0-1)

38.dakikada ceza sahasına yakın bir yerden kazandığımız serbest vuruşta topun başına geçen Mete'nin vuruşunu kaleci direğin dibinden kornere çelmişti.

Kontra atakta ceza sahasına hızla giren Gökhan Çolak, maçın 43.dakikasında yerde kaldı ve takımımıza penaltı kazandırdı. Ancak Gökhan, kullandığı penaltıyı gole çeviremedi.

İkinci yarıya Kader Boz, Osman Karadeniz, Önder Seviç, Burak Çetinkaya, Sergen Aydın, Serkan Kurt, Fırat Çelikkol, İbrahim Çelik, Gökhan Çolak, Ozan Aydın ve Uğur Yalçın on biriyle başlayan takımımız, henüz 48.dakikada geliştirdiği bir ani atakta sağ kanatta topla buluşan Osman Karadeniz'in şutu az farkla auta çıktı.

Orta sahada topla buluşan Gökhan, hızla ceza sahasına girdi. Solda boş olan Sergen'i gördü ve pasını attı. Sergen Aydın gelişine çok sert vurdu ve karşılaşmanın 53.dakikasında skoru eşitleyen golü attı. (1-1)

Golden sonra baskısını arttıran ve neredeyse rakibini kendi yarı sahasından çıkarmayan takımımızın 57.dakikada geliştirdiği bir atakta Gökhan Çolak, ceza sahasına çok yakın bir yerde takımına frikik kazandırdı. Topun başına geçen İbrahim, çok şık bir gol attı ve takımımızı öne geçirdi. (2-1)

65.dakikada sağ kanattan Osman Karadeniz'in yaptığı ortaya iyi yükselen Uğur Yalçın'ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Dakikalar 70'i gösterirken yeni transferimiz Atakan Hoşkun, Gökhan Çolak'ın yerine oyuna dahil oldu.

İkinci yarıda rakibine neredeyse hiç pozisyon vermeyen takımımız, sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

Bu arada sakatlıkları bulunan Önder Karakaş, Barış Bayar ve Oğuz Yalçın, bu karşılaşmada forma giyemedi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın