YÖNETİM | Eflatun-Beyaz Dergisi 20 Eylül Cuma Günü Sporseverle Buluşuyor

Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü’nün 
Resmî Yayın Organı olan Eflatun-Beyaz Dergisi, 
20 Eylül Cuma günü çıkıyor.

Dergimizin ilk sayısı ve özellikleri hakkında bilgi vermek amacıyla bir basın açıklaması yayımlayan kulübümüzün Basın Sözcüsü Altan Akçakese açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bölgemizin köklü spor kulüplerinden biri olan Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü’nün son dönemlerde, kulüp içindeki faaliyetlerinin daha yaygın ve etkili biçimde kamuoyuna aktarılabilmesi yönünde yapılan çalışmaları, kısa bir süre önce basın kuruluşlarımız vasıtasıyla halkımıza anlatmıştık.
1980 yılında kurulan ve o yıldan bu yana bölgemiz sporuna hizmet eden Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü’nün, 33 yıllık geçmişinin en kalabalık sporcu kadrosuna sahip olan günümüzde, 475 lisanslı sporcumuzun yer aldığı takımlarımızla ilgili detaylı bilgileri ilk etapta sosyal medya aracılığıyla ve en hızlı biçimde duyurmak adına yapılan çalışmalar da yine değerli kamuoyunun malumudur. Bu bağlamda kulübümüzün Resmî Facebook Hesabı ve Facebook Sayfası, yine kulübümüzün Resmî Twitter Hesabı, Blogspot, Web TV, Youtube, İnstagram hesapları kısa süre içinde faaliyete geçmiş, 13 Ağustos 2013 tarihli yönetim kurulu toplantımızda, yönetimimizin oy birliği ile aldığı karar uyarınca da kulüple ilgili her haber ve gelişme, Basıj .Sözcülüğümüz aracılığıyla, bilgilendirme notları olarak basın kuruluşlarına günü gününe servis edilmeye başlanmıştı.
Bu çalışmalarının yanı sıra yine kulübümüzün Resmi Web Sitesi’nin çalışmaları da kısa süre önce  başlatıldı.
Son olarak, bölgemiz ve özellikle de ilçemiz spor camiasına kulübümüzle ilgili haberleri ilk ağızdan verebilmek adına aylık olarak tasarlanan dergi çalışmaları hız kazanmış ve bu çalışmamız da 15 Eylül 2013 tarihinde düzenlediğimiz basın toplantısı aracılığıyla ilk kez duyurulmuştu. Eflatun-Beyaz adını verdiğimiz Resmî Yayın Organımızın ilk sayısının dizgi-tasarım ve basım işleri tamamlandı. Eflatun-Beyaz, 20 Eylül Cuma günü sporsever okurlarımızla buluşacak.
32 sayfadan oluşan, kuşe kağıda baskılı ve 33 cm x 23 cm ebatlarında tasarlanan Eflatun-Beyaz’ın tüm dizgi-tasarım işleri kulübümüz bünyesinde gerçekleştirildi. Bu işler için herhangi bir dış kaynak veya iş gücü kullanılmadı. Dergide yer alan tüm haber ve fotoğraflar da yine kendi bünyemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde elde edildi.
Eflatun-Beyaz Dergisi’nin Yazı İşleri Müdürlüğü görevini Sayın Murat Çetinel üstlendi. Foto-muhabirliğini Burhan Olkaç Akçakese’nin gönüllü olarak yaptığı dergide, kulübümüz bünyesinde faaliyet gösteren erkek futbol, kadın futbol, voleybol, basketbol ve boks takımlarımızın yanı sıra tüm alanlardaki Gençlik Gelişim Takımlarımızla ilgili haberlere yer veriliyor. Dergide ayrıca tüm branşlardaki teknik sorumlularımızın ve antrenörlerimizin kalemlerinden çıkan yorumlarla takımlarımızın son durumları hakkında detaylı bilgiler veriliyor.

Cuma günü okurlarıyla buluşacak olan Eflatun-Beyaz, her ayın son haftası yayınlanacak. Eflatun-Beyaz, kulübümüz tarafından sporla ilgili her kurum ve kuruluş ile basın kuruluşlarına ve esnaflarımıza yine kulübümüz imkanlarıyla elden ya da posta yoluyla iletilecek. Eflatun-Beyaz’ı okumak isteyen vatandaşlarımız da ayrıca dergimizi Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı ana hizmet binasından temin edebilecekler.”