KADIN FUTBOL | Futbolcularımız Milli Takım Kampına Katılıyor

Kadın A Milli Futbol Takımımızın 19-26 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenleyeceği kampa davet edilen futbolcularımız, 19 Ağustos Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beylerbeyi Tesisleri’nde kampa katılacaklar.

Kadın Milli Takımlar teknik sorumlusu Nur Mustafa Gülen tarafından kampa davet edilen futbolcularımız Ebru Topçu, Berna Yeniçeri, Zübeyde Kaya ve Başak İçinözbebek Pazartesi günü takım arkadaşlarıyla buluşacaklar. Bir süredir rahatsızlığı dolayısıyla tedavisi devam eden Başak İçinözbebek, kampa dahil edilmesine rağmen antrenmanlarda yer almayacak. Futbolcumuzun tedavisine de milli takım kampında devam edilecek. Bu arada milli takım teknik sorumlusu Nur Mustafa Gülen tarafından Kadın A Milli Futbol Takımına davet edilen bir diğer sporcumuz Büşra Eda Acar da akademi sınavlarının aynı tarihe denk gelmesi dolayısıyla 5 Eylül’de kampa girecek olan U-19 Kadın Milli Futbol Takımı aday kadrosuna alındı.

19-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kocaeli kampı için Kadın A Milli Futbol Takımı kadrosuna davet edilen futbolcularımız Ebru Topçu ve Berna Yeniçeri de takım arkadaşları Büşra Eda Acar ile birlikte 5 Eylül 2013 tarihinde başlayacak U-19 Kadın Milli Futbol Takımı kampına da katılacaklar.