ERKEK FUTBOL A TAKIM TRANSFER | Sergen Aydın Karadeniz Ereğli Belediyespor'da





















İlçemizde yayın faaliyetlerini sürdüren bazı internet haber sitelerinde kulübümüz Erkek Futbol A Takımının transfer gelişmeleriyle ilgili kullanılan bazı ifadeler üzerine spor kamuoyunu bilgilendirmek gerekliliği doğmuştur.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de 2013-2014 sezonunda şampiyonluk hedefleyen futbol takımımızda teknik direktörümüz Sayın İsmail Yalçın, tecrübeli futbolcularımızın yanı sıra özellikle alt yapıdan yetiştirdiğimiz gençlerimize kadroda forma şansı vermeyi hedeflemiştir. Bu bağlamda da sezon öncesi çalışmalarına geçtiğimiz hafta başlayan takımımızda Onur Akın, Ozan Aydın, Gökhan Fırat gibi gençlerimiz de forma mücadelesinde yer almaktadır. Bunun dışında kulübümüz, ilçemiz takımlarında futbol yaşamlarını sürdüren bazı yetenekli ve genç futbolcularla da ilgilenmektedir. Bu isimlerden biri de geçtiğimiz sezon ilçemizin güzide kulüplerinden biri olan Gümelispor’da forma giyen Sergen Aydın’dır. 1994 doğumlu Sergen Aydın, futbol yaşantısına Karadeniz Ereğli Belediyespor çatısı altında devam etmek arzusunda olduğunu belirtmiş, yönetimimiz ve teknik kadromuzun isteği doğrultusunda da takımımıza katılarak antrenmanlara başlamıştır. Sergen Aydın’ın resmi olarak transfer işlemlerinin tamamlanması noktasında Gümelispor kulübü yönetimi ile görüşmeler sürdürülmektedir. Genç futbolcumuz çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki sezon Karadeniz Ereğli Belediyespor formasını giyecektir.

Bu arada yine bazı internet haber sitelerinde futbolcularımızın, kulübümüzle yaptıkları sözleşmeler gereği alacakları ücretler konusunda doğrulukla ilgisi olmayan ifadelerin yer aldığı bazı haberler dikkat çekmektedir. Karadeniz Ereğli Belediyespor yönetimi, kulübümüz ve takımlarımızla ilgili her konuda şeffaf bir yönetim anlayışı sergilemektedir. Dolayısıyla da kulübümüzün mali konuları ve sporcularımızla ilgili her konuda saygıdeğer basın mensuplarımızın sorularına yanıt vermeye ve kendilerini bilgilendirmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Aksi halde tahmin, söylenti ya da dedikoduya dayalı ifadelerle yayınlanan haberlerin, bilgi kirliliğinden başka bir işe yaramayacağı gerçeği ile karşı karşıya kalacağımız kaçınılmazdır.