Gümelispor: 0 - Karadeniz Ereğli Belediyespor: 9

Zonguldak Süper Amatör Lig’in 16. haftasında Gümelispor ile karşılaşan Erkek Futbol A Takımımız, karşılaşmadan 9-0 galip ayrıldı ve 15 maçta 15 galibiyet elde etti.

2 Mart Pazar günü Beyçayırı Sahası’nda oynanan ve saat 12.00’de başlayan karşılaşmada takımımız sahaya şu on bir ile çıktı: Kader Boz, Serkan Kurt, Burak Çetinkaya, Cihat Öztürk, Emre Kuzu, Şaban Karakuş, Gökhan Kuloğlu, Atakan Hoşkun, Oğuz Yalçın, Önder Karakaş ve Erdal Aslan

Karşılaşmanın ikinci yarısında Kader Boz’un yerine Muhammet Karabağ, Cihat Öztürk’ün yerine Ozan Aydın ve Erdal Aslan’ın yerine Sergen Aydın forma giydi. Ozan Aydın ve Muhammet Karabağ, bu sezon ligde ilk kez forma giydiler.

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen takımımız, ilk yarıyı 5-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise 4 gol atan takımımız, mücadeleden 9-0’lık skorla galip ayrıldı. Takımımızın golleri Oğuz Yalçın (3), Serkan Kurt (2), Cihat Öztürk, Burak Çetinkaya, Önder Karakaş ve Gökhan Kuloğlu attı.

Sakatlıkları nedeniyle Osman Yazgan, Gökhan Çolak, İbrahim Çelik, Burak Eliçek ve Mete Aytekin karşılaşmada forma giyemedi.