Karadeniz Ereğli Belediyespor: 4 - Baştarla: 1

Zonguldak Süper Amatör Lig’in 17. haftasında Baştarla’yı konuk eden Erkek Futbol A Takımımız, karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı ve 16 maçta 16 galibiyet elde etti.

8 Mart Cumartesi günü Beyçayırı Sahası’nda oynanan ve saat 14.10’da başlayan karşılaşmada takımımız sahaya şu on bir ile çıktı: Kader Boz, Serkan Kurt, Burak Çetinkaya, Cihat Öztürk, Barış Bayar, Onur Özer, Şaban Karakuş, İbrahim Çelik, Gökhan Kuloğlu, Önder Karakaş ve Oğuz Yalçın.

Karşılaşmanın ikinci yarısında İbrahim Çelik’in yerine Atakan Hoşkun, İbrahim Çelik’in yerine Burak Eliçek ve Serkan Kurt’un yerine Osman Karadeniz forma giydi.

Maçın başından sonuna kadar kontrollü ve rakibine karşı üstün bir performans sergileyen takımımızın ilk golü 12. dakikada İbrahim Çelik’ten geldi. 42.dakikada Önder Karakaş’ın kullandığı kornerde boş pozisyonda topa ayağını uzatan Oğuz Yalçın durumu 2-0 yaptı.

İkinci yarıya hızlı başlayan takımımız, 53.dakikada geliştirdiği kontra atakta Önder Karakaş’ın pasında boş kaleye topu yuvarlayan İbrahim Çelik’in golüyle farkı 3’e çıkardı. Bu golden yaklaşık 2 dakika sonra sağ kanatta topla buluşan Önder Karakaş’ın yerden ortasına dokunan Gökhan Kuloğlu’yla durumu 4-0’a getirdi.

Baştarla’nın tek golü ise 90.dakikada penaltıdan geldi.

Takımımız, bu sonuçla 16 maçta 16 galibiyet aldı ve puanını 48’e yükseltti.