ERKEK FUTBOL | İsmail Yalçın'ın Basın Açıklaması (24.10.2013)

Erkek Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu İsmail Yalçın, zorlu Ereğli Devlet Hastanesispor maçı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. 

Yalçın'ın açıklaması şöyle:

“Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in ilk iki haftasını ÇATES Işıkspor ve Çaycumaspor karşısında elde edilen galibiyetlerle geçen takımımız, bu hafta sonu Ereğli Devlet Hastanesispor ile karşı karşıya gelecek.Kurban Bayramı do...layısıyla lige verilen bir haftalık aranın ardından dost kulübümüzün takımı ile güzel bir puan mücadelesi vereceğiz. Verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek Devlet Hastanesisipr maçına hazırlandık. 
Geçtiğimiz günlerde de ifade ettiğim gibi kısa vadede ilk hedefimiz ligde bir seri yakalayarak devre arasına sorunsuz girmek. Bu hedefimizde ilk iki maçımızda elde ettiğimiz farklı galibiyetler de bizim için moral oldu. Ligde kolay maç yok ve her maçı, her rakibi ciddiye alarak önümüze bakıyoruz. 27 Ekim Pazar günü Beyçayırı Sahası’nda mücadele edeceğimiz Ereğli Devlet Hastanesispor takımı ile yapacağımız bu zorlu maç için de her şeyden önce dostluğun kazanmasını temenni ediyorum. Takım olarak bu maça hazırız. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Rakibimizi de mağlup ederek ligdeki konumumuzu muhafaza etmek ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz.”