Baştarla: 1 - Karadeniz Ereğli Belediyespor: 5


Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 6.haftasında Baştarla’ya konuk olan Erkek Futbol A Takımımız, ilk yarısını 2-1 önde kapattığı karşılaşmayı 5-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Dilaver’deki Erdoğan Demir Sahası’nda oynanan ve saat 12.00’de başlayan karşılaşmada takımımız şu 11 ile sahada yer aldı:
Kader Boz, Serkan Kurt, Barış Bayar, Cihat Öztürk, Emre Kuzu, İbrahim Çelik, Gökhan Çolak, Oğuz Yalçın, Osman Yazgan, Önder Karakaş, Gökhan Kuloğlu
Teknik Sorumlumuz İsmail Yalçın, ikinci yarıda Burak Çetinkaya, Olkan Sarı ve Osman Karadeniz’e de forma şansı verdi.

Maça hızlı başlayan takımımız, 4.dakikada Önder Karakaş’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra baskısını iyice arttıran Eflatun-Beyazlı futbolcularımız, 33.dakikada Osman Yazgan’ın golüyle farkı ikiye çıkardı (0-2). 40.dakikada Emre Kuzu’nun ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan takımımız, 42.dakikada da kalesinde golü gördü. (1-2)

İkinci yarıya hızlı başlayan takımımız beraberinde golü de buldu. Gökhan Çolak’ın asistiyle maçtaki 2.golünü 49.dakikada atan Osman Yazgan, skoru da 3-1’e getirdi. Bu golden sonra oyunun kontrolünü ele alan takımımız, 62.dakikada Gökhan Kuloğlu’nun golüyle farkı 3’e çıkardı. (1-4) 82.dakikada geliştirdiğimiz bir ani atakta sağ kanattan gelen yerden ortaya çok sert vuran Gökhan Çolak, maçın skorunu belirleyen golü attı. (1-5)

Bu sonuçla 6.haftanın sonunda puanını 18’e çıkaran takımımız, liderliğini sürdürdü. Takımımız, 6 maçta 26 gol atarken, kalesinde sadece 2 gol gördü.

Bu arada Ereğli Devlet Hastanesispor maçında sakatlanan, takımımızın Karadenizspor ve Gümelispor ile oynadığı karşılaşmalarda forma giyemeyen Önder Karakaş, takımına golle döndü. Önder Karakaş’ın sağlığına kavuşması herkesi memnun etti.