Ereğli Karadenizspor: 0 - Karadeniz Ereğli Belediyespor: 4


Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele eden Erkek Futbol A Takımımız, ligin 4.Haftası’nda Beyçayırı Sahası’nda karşılaştığı Ereğli Karadenizspor’u 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Ligin ilk haftasında ÇATES Işıkspor’u ve 2.Haftası’nda deplasmanda Çaycumaspor’u 4-0 ile geçen takımımız, 3.Hafta’da Ereğli Devlet Hastanesispor’u da 3-1 yenerek ligdeki liderliğini pekiştirmişti. 4.Hafta’ya en yakın takipçilerinin 2 puan önünde lider giren takımımız, bu unvanını korumak için çıktığı karşılaşmada Ereğli Karadenizspor karşısında da rahat bir galibiyet elde etti.

3 Kasım Pazar günü Beyçayırı Sahası’nda oynanan ve saat 12.00’de başlayan mücadelede Teknik Sorumlumuz İsmail Yalçın sahaya şu on biri sürdü:
Kader Boz, Osman Karadeniz, Barış Bayar, Cihat Öztürk Emre Kuzu, İbrahim Çelik, Gökhan Çolak, Oğuz Yalçın, Osman Yazgan, Gökhan Kuloğlu, Olkan Sarı                 


Karşılaşmada Serkan Kurt, Sergen Aydın ve Uğur Yalçın da sonradan oyuna giren diğer futbolcularımız oldular. Geçtiğimiz hafta oynanan Ereğli Devlet Hastanessipor maçında sakatlanan ve 90 dakikayı tamamlayamayan Önder Karakaş’ın dinlendirildiği mücadelede takımımız ilk yarıyı 19.dakikada Barış Bayar’ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. Maçı 9 kişi tamamlayan rakibimiz karşısında maçın her dakikasında sahanın mutlak hakimi olan futbolcularımız 49.dakikada Osman Yazgan, 78.dakikada Gökhan Kuloğlu ve 90.dakikada Gökhan Çolak’ın golleriyle farka koştu ve maçı 4-0 kazandı. Bu galibiyetle 4.Hafta’nın sonunda 12 puana ulaşan takımımız liderliğini sürdürdü. Bu arada mücadeleyi Belediye Başkanımız ve kulübümüzün Yönetim Kurulu Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Başkan Yardımcıları ve kulübümüzün yönetim kurulu üyeleri Özkan Özyağcı ve Nezih Anıl’ın yanı sıra bir diğer yöneticimiz Hakan Duysak da izledi.