Takımlarımızın Maç Programları Belli Oldu


Karadeniz Ereğli Belediyespor Takımlarının maç programları belli oldu.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele eden Erkek Futbol A Takımımız, sezondaki 6. maçında deplasmanda Baştarlaspor ile puan mücadelesi yapacak. Haftaya 15 puanla yenilgisiz lider giren ve oynadığı ilk beş maçta 21 gol atıp sadece 1 gol yiyen takımımız, Baştarlaspor maçından da galip ayrılarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Takımımızın bu önemli maçı 16 Kasım Cumartesi günü Zonguldak Erdoğan Demir Sahası’nda oynanacak ve saat 12.00’te başlayacak.

Basketbol Küçük Erkekler (B) Takımımız da Zonguldak İl Şampiyonası’ndaki 2. maçını 15 Kasım Cuma günü Zonguldak’ta Sanat Teknik (A) Takımı ile yapacak. İlk maçında Demir Çelik Spor’a 71-51’lik skorla mağlup olan Burhan Gökalp’in öğrencileri, Sanat Teknik takımını mağlup ederek ilk hafta aldığı yenilginin izlerini silmek istiyor. Bu önemli karşılaşma Can Polat Pamay Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 18.00’de başlayacak.

Erkek Basketbol Küçük (A) Takımı ise ilk maçını 16 Kasım Cumartesi günü DSİ ile oynayacak. Takımımızın bu önemli maçı da Karadeniz Ereğli GSİM Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak ve 14.00’te başlayacak. Bu arada Yıldız Erkek Basketbol Takımımız da sezonun ilk maçında 17 Kasım Pazar günü Kilimli Belediyespor’u ağırlayacak. 

Zonguldak Yıldız Erkekler İl Şampiyonası’nın 1.Hafta Maçı Karadeniz Ereğli GSİM Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak.

Voleybolcularımız da haftaya salona inecek. Yaş Grupları Kız Voleybol Takımımız, Zonguldak Deplasmanlı Voleybol Ligi’ndeki ilk maçında 16 Kasım Cumartesi günü Kilimli Merkez Kapalı Spor Salonu’nda Işıkspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Adem Çelik’in öğrencileri şampiyonanın ilk maçında galip gelerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyorlar. 

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde bölgemizi temsil eden Kadın Futbol A Takımımız da ligdeki 3.maçında deplasmanda Adana İdmanyurdu’na konuk olacak. İlk maçında Ataşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup olan ve geçtiğimiz hafta Beyçayırı Sahası’nda ağırladığı rakibi Derince Belediyespor ile golsüz berabere kalarak ligdeki ilk puanını alan takımımız, Adana deplasmanından galip gelerek ilk üç puanı ile tanışmak istiyor. Karşılaşma 17 Kasım Pazar günü oynanacak ve saat 12.00’de başlayacak.

Zonguldak İl Şampiyonası’nda mücadele eden U-15 Gençlik Gelişim Erkek Futbol Takımımız, ligdeki 4.maçında Zonguldak Merkez ile karşı karşıya gelecek. Ligdeki ilk üç maçından 6 puan çıkaran ve 3.hafta maçında Zonguldak Gençlikspor’u 8-0 mağlup eden gençlerimiz bu maçtan da galip ayrılarak ligdeki iddiasını sürdürmek istiyor. ­­­­­­­