ERKEK FUTBOL | Gümelispor'u 5 Golle Devirdik

U17 Gençlik Gelişim Karadeniz Ereğli İlçe Şampiyonası’nda şampiyonluk mücadelesi veren U17 Erkek Futbol Takımımız, 26 Aralık Perşembe günü Beyçayırı Sahası’nda karşılaştığı Gümelispor’u 5-0 mağlup etti.

İlk yarısı 2-0 sona eren mücadelede takımımızın gollerini 23.dakikada Süleyman, 40, 55 ve 73.dakikalarda Onur Akın ve 67.dakikada Burhan attı.

Saat 12.00’de başlayan mücadelede takımımız sahada şu on birle yer aldı:  1-Ali, 2-Berke, 3-Gökhan, 4.-Ömer Faruk Ocakdan, 5-Burhan, 6-Enes, 7-Ömer Faruk Yıldız, 8-Berkay, 9-Onur Akın, 10-Alişan, 11-Süleyman. Maçın ikinci yarısında Ozan Aydın, Serhan, Tolunay, Ogün ve Burak da forma giydiler.


Ligde 3.sırada bulunan ve ligin ilk devresinde de 1-0 yendiği rakibi karşısında maça hızlı başlayan Şahinler, 5.dakikada Süleyman ve 14.dakikada Onur Akın ile mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremezken, 10.dakikada Ömer Faruk Yıldız’ın attığı kafa golü ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Karşılaşmada dakikalar 23’ü gösterdiğinde ise Alişan’ın sağdan ortasında güzel bir plase ile topu filelerle buluşturan takımımız 1-0 öne geçti. Bu golden sonra sahada hakimiyeti eline alan Karadeniz Ereğli Belediyespor, bu kez ilk yarının son dakikası olan 40.dakikada Berkay’ın pası sonrası topla buluşan Onur Akın’ın şık golüyle farkı ikiye çıkardı. Santrası bile yapılmayan bu golle birlikte soyunma odasına iki farklı üstünlükle giren eflatun-beyazlılar, ikinci yarıda da rakibe pozisyon üretme şansı vermedi.  46.dakikada Ömer Faruk Yıldız’ın yerine oyuna giren Ozan Aydın’ın güzel pasında Onur Akın, 55.dakikada kafayla topu 3.kez Gümelispor filelerine gönderdi.  67.dakikada ise maçı 3 golle tamamlayan Onur Akın’ın al da at dercesine verdiği pasta Burhan topu sağ alt köşeden filelere gönderdi: 4-0
Maçın sonlarına doğru rakip kale önünde baskısını iyice artıran Karadeniz Ereğli Belediyespor 73.dakikada, sahanın bir başka başarılı ismi olan Alişan’ın ortasında Onur Akın’ın attığı golle farkı 5’e çıkardı.


Bu galibiyetle lider Demir-Çelik Ereğlispor’u 3 puan geriden takibini sürürden Şahinler, 28 Aralık Cumartesi günü Beyçayırı Sahası’nda oynanacak ve saat 14.00’te başlayacak Demir-Çelik Ereğlispor karşılaşması öncesi moral depoladı.