BASKETBOL | Takımlarımızın Antrenman Günlüğü (22.08.2013)

2013 yılında bünyesinden Anadolu Şampiyonu çıkaran Basketbol Takımlarımız, 2013-14 sezonu hazırlıklarına başladı.
Geçtiğimiz senelerde önemli başarılar elde eden ve kentimizdeki gençlere basketbol oynama imkanı veren kulübümüz, yeni sezonda da başarılarına yenilerini eklemek amacıyla zaman kaybetmeden antrenmanlarına start verdi. Birçok kulübün dinlenerek geçirdiği yaz döneminde oyuncularını özellikle Ocak ayında başlayacak turnuvalara hazırlayan Karadeniz Ereğli Belediyespor Basketbol Takımları’nda kız ve erkeklerde çok sayıda sporcumuz bulunuyor.
Basketbol takımlarımızın antrenörü Barış Bahadır nezaretinde Karadeniz Ereğli Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanlara 21 Ağustos Çarşamba günü de devam edildi. Saat 18.00’de başlayan ve yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Bahadır, oyuncuların form tutmaları gereken dönemde neler yapılması gerektiği konularında bilgiler verdi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda ağırlıklı olarak hızlı hücum üzerine çalışmalar yapıldı. Antrenman sırasında sık sık çalışmayı durduran Bahadır, oyuncularına yaptıkları hataları gösterdi.
Çalışmalarına 22 Ağustos Perşembe sabahı da Karadeniz Ereğli Belediyesi Plaj Tesisleri’nde devam eden basketbolcularımız kros çalışmasına paralel olarak dayanıklılık çalışması yaptı. 

Fotoğraflar İçin Tıklayın