BOKS | Takımımızın Antrenman Günlüğü (22.08.2013)

Futbol, basketbol ve voleybol gibi sporların yanı sıra bu yıldan itibaren bünyesinde boks takımına da yer veren kulübümüz, gelecekte önemli başarılar elde etmesine kesin gözüyle bakılan boksörlerimizle bu alanda da büyük hedefler belirledi. 
Geçtiğimiz yıllarda bireysel girişimleri ve gayretleriyle çeşitli turnuvalara katılan ve ortaya koydukları başarılarla Karadeniz Ereğli’nin ismini duyuran boksörlerimiz, bu yıldan itibaren çalışmalarını kulübümüz bünyesinde sürdürüyorlar. Kentimizin bokstaki deneyimli isimlerinden antrenör Cemal Güven nezaretinde, Karadeniz Ereğli Kapalı Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren takımımız, sonbaharda başlayacak turnuvalar öncesinde form tutmaya çalışıyor.
Her akşam saat 17.00’de gerçekleştirilen antrenmanlarda özellikle gençlerimiz, 2013-14 sezonu için hırsla çalışıyorlar. 75 kilo boksörlerimiz Batuhan Şahin ve Sadık Demirel, 71 kilo boksörümüz Orhun Aydın, 68 kilo boksörümüz Sergen Güler, 66 kilo boksörümüz Dilara Tüylüoğlu, 58 kilo boksörümüz Yılmaz Demir, 52 kilo boksörümüz Nejla Öztürk, 50 kilo boksörümüz Demirhan Yemelek ve 48 kilo boksörümüz Mert Uludağ, antrenörümüz Cemal Güven’in ilgisi altında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyorlar. Yaklaşık elli boksörü bünyesinde barındıran kulübümüzde, ringlerde de büyük başarılar elde etmek için sezon öncesi çalışmalara start veren Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü olarak, sporcularımızın maç deneyimi kazanmasının sağlanması için de girişimlerde bulunduk ve bazı kulüplere özel maç yapma teklifleri götürdük. Ancak teklif götürdüğümüz kulüpler, sporcularının hazır olmadıklarını gerekçe göstererek kulübümüzün özel boks maçı tekliflerini kabul etmediler.
Geçtiğimiz yıl Zonguldak ve bölge turnuvalarında önemli başarılar elde eden boksörlerimiz, Kasım ayında başlayacak olan İl Şampiyonası için çalışmalarını Karadeniz Ereğli Kapalı Spor Salonu’nda sürdürecek. Boks takımımız bugünü de tek antrenmanla değerlendirecek.

Fotoğraflar İçin Tıklayın