ERKEK FUTBOL │Altyapı Takımlarımızın Antrenman Günlüğü (03.09.2013)

Geçtiğimiz sezon tüm kategorilerde Karadeniz Ereğli İlçe Şampiyonluklarını kazanan Erkek Futbol Altyapı Takımlarımız, geçtiğimiz hafta başladıkları yeni sezon hazırlıklarına 3 Eylül Salı günü Beyçayırı Sahası’nda yaptıkları antrenmanla devam ettiler. 

U-15/U-19 yaş grubu futbolcularımızın yer aldığı antrenman saat 10.00’da başladı. Antrenmanda U-19 takımını Altyapı Takımları Teknik Direktörümüz Muhsin Aydın, U-15 takımını da Yardımcı Antrenörümüz İsmail Kaya çalıştırdı. Kondisyon ağırlıklı çalışmayla başlayan antrenmanda, hazırlanan istasyonlarda futbolcularımız güç ve sürate dayalı egzersizler yaptılar. Antrenmanın ikinci bir saatlik diliminde ise U-15 takımı çift kale maç yaptı. Yakın bir zaman sonra İlçe Şampiyonası maçları başlayacak olan takımımızda futbolcularımızın hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Altyapı takımlarımızın bir sonraki çalışması 4 Eylül Perşembe günü yine Beyçayırı Sahası’nda yapılacak. Saat 09.30’da başlayacak olan antrenman sonrası bir gün izin yapacak olan takımlarımız, çalışmalarını Cuma günü sürdürecek. Haftanın son iş gününde saat 15.00’te Beyçayırı Sahası’nda toplanacak olan U-15 takımımız antrenman maçı yapacak.

Fotoğraflar İçin Tıklayın