KADIN FUTBOL │Minik (U-13) Kız Futbol Takımımızın Antrenman Günlüğü (03.09.2013)


Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Minik (U-13) Kız Futbol Takımımız, bu haftaki antrenmanını Kışla Tesislerimizde gerçekleştirdi. 

Saat 09.00’da başlayan antrenmanda futbolcularımızı Çayırlı Orta Öğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda kulübümüzün Kız Futbol Altyapı Takımları Yardımcı Antrenörü Elmas Sinem Altuntaş çalıştırdı. Yaklaşık iki saat süren antrenman ısınma hareketleri ile başlarken bu çalışmayı 1’e 1 ve 2’ye bir çalışması izledi. Altuntaş futbolcularımıza pas çalışmasının ardından kısa ve uzun mesafeli şut çalışmaları da yaptırdı. Çift kale maç ile sona eren antrenmanda bu yıl kulübümüzün Yaz Futbol Kursu’nda eğitim gören ver başarı göstererek kulübümüzün lisanslı sporcusu olmaya hak kazanan futbolcularımız da katıldılar. Antrenmanda, Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Ülker işbirliği ile gerçekleştirdiği Futbol Köyleri Projesi’nin 2.etap eğitimleri için Yozgat’ta bulunan futbolcularımız yer almadı.

Bu arada genç ve yıldız takımlarımızda forma giyen kalecilerimiz de Kaleci Antrenörümüz Mustafa Tatar’ın nezaretinde, akşam saatlerinde Beyçayırı Sahası’nda bir antrenman yaparken, A Takımımızın deneyimli isimlerinden biri olan Elif Semiz de yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bir süredir bacağındaki menüsküs sebebiyle tedavi gören futbolcumuz, günü düz koşu ile değerlendirdi. 

Fotoğraflar İçin Tıklayın