HAZIRLIK MAÇI | Karadeniz Ereğli Belediyespor: 0 - Zonguldak Kömürspor: 3

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in yeni sezonu öncesi hazırlık maçlarına devam eden Erkek Futbol A Takımımız, 15 Eylül günü Zonguldak Kömürspor’u misafir etti.

Erdemir Stadı’nda oynanan ve saat 15.10’da başlayan mücadeleye Teknik Sorumlumuz İsmail Yalçın; Kader Boz, Osman Karadeniz, Barış Bayar, Cihat Öztürk, Emre Kuzu, Oğuz Yalçın, Serkan Kurt, Gökhan Çolak, Uğur Yalçın, Önder Karakaş ve Gökhan Kuloğlu’ndan oluşan bir kadro ile başladı. Güzide takımımız Zonguldak Kömürspor ile oynadığımız karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında talihsizliklerle karşı karşıya kaldık. 5.dakikada kaleciye kafayla verilen pası geri pas olarak değerlendiren, 9.dakikada da ceza sahası dışında yapılan faulü penaltı kararı ile cezalandıran maçın hakemi Serkan Keleş’in aleyhimizdeki kararlarına rağmen maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Bizleri daha fazla üzen olay ise maçın yine 9.dakikasında girdiği mücadelede sağ ayak bileğine darbe alan Barış Bayar ile yine sağ bacak arka adalesi çeken Oğuz Yalçın’ın ilk yarıyı tamamlayamamaları oldu.

İkinci yarıya da Teknik Sorumlumuz İsmail Yalçın, yine sağ bacak arka adalesinde çekme olan Uğur Yalçın’ın yerine Osman Yazgan’ı alarak başladı. İlk yarının 15.dakikasından sonra oyunda dengeyi kuran ve sakatlanan oyunculara rağmen güçlü rakibine net sayılabilecek gol pozisyonu vermeyen takımımız, 72.dakikada gelişen bir atakta, nasıl ve ne sebeple verildiğini anlayamadığımız ikinci penaltı kararı sonrası atılan gol ile yenik duruma düştü. 86.dakikadaki atakta da iki rakip oyuncunun aktif alan içinde ofsaytta olmasına ve kalecimizin hareket alanında bulunmasına rağmen verilen gol kararı ile oyundan düştük. 88.’de yediğimiz üçüncü gol ile de sahadan 3-0 yenik ayrıldık.


Fotoğraflar İçin Tıklayın