(U-17) HAZIRLIK MAÇI | Karadeniz Ereğli Belediyespor: 4 - Zonguldak Trabzonspor: 1

U-17 Gençlik Gelişim Erkek Futbol Takımımız, 11 Eylül günü ilk hazırlık karşılaşmasını yaptığı Zonguldak Trabzonspor U-17 Gençlik Gelişim Takımı ile 14 Eylül Cumartesi günü ikinci maçını yaptı. Kozlu Sahası’nda oynanan maçta rakibini 2-0 mağlup etmeyi başaran takımımız, rövanş niteliğindeki ikinci maçta da rakibini 4-1 mağlup etti.

Beyçayırı Sahası’nda oynanan ve saat 15.30’da başlayan maçta, Gençlik Gelişim Takımlarımızın Teknik Sorumlusu Muhsin Aydın’ın oluşturduğu ilk on birde Ali, Berke, Gökhan, Ömer, İbrahim, Berkay, Enes, Süleyman, Alişan, Ozan ve Onur yer aldı. Erkek Futbol A Takımımız kadrosunda yer alan Ozan Aydın ve Onur Akın’a da bu maçta forma veren Teknik Sorumlumuz Muhsin Aydın, maçın ikinci yarısında kaleci Halil, Burhan ve Doğukan’a şans tanırken, ilerleyen dakikalarda orta saha futbolcuları Ogün, Furkan Ersel, Mücahit ve Tolunay’ı da sahaya sürerek futbolcularımızın son durumlarını izleme imkanı buldu.

Maçın ilk düdüğünden itibaren rakibine karşı üstünlüğünü hissettiren U-17 Gençlik Gelişim Takımımız, 26.dakikada Süleyman’ın güzel golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Zonguldak Trabzonspor takımı, oyuncularımızın bireysel hatalarından da yararlanarak ilk yarının sonlarına kadar sahada daha etkili olan taraftı. Konuk takım 34.dakikada beraberlik golünü buldu. 35’er dakikalık iki devre halinde oynanan maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. 2.yarıya üç değişiklikle başlayan ve kaleci Ali’nin yerine Halil’i, Berkay ve Alişan’ın yerlerine de Burhan ve Doğukan’ı sahaya süren Muhsin Aydın’ın, kanat akınları ile hücum yapma stratejisi meyvesini verdi ve takımımız maçın en başarılı ismi olan Berke Durgut’un 39 ve 43.dakikalarda bulduğu gollerle ikinci yarının ilk 8 dakikası bittiğinde 3-1 öne geçti. Berke’nin ilk golünde asisti yapan Onur Akın’ın, rakip sahayı topla kat ederek verdiği güzel pas, yine Berke’nin ikinci golünde de başarılı futbolcumuzun sağ ayağı ile vurduğu şık vole görülmeye değerdi. Berke Durgut’un bu golleriyle iyice rahatlayan takımımız, özellikle Onur Akın ve Doğukan’ın ayağından mutlak gol pozisyonlarını harcarken, maçın 70.dakikasında gelişen bir atakta 4.golü buldu. Onur Akın’ın attığı bu golle karşılaşma 4-1 takımımızın lehine sonuçlandı.


U-17 Gençlik Gelişim Takımımız da, Zonguldak Trabzonspor hazırlık maçı ile haftanın son çalışmasını yapmış oldu. Takımımız, Pazar gününü dinlenerek geçirdikten sonra, U-15 takımımızla birlikte önümüzdeki haftanın ilk antrenmanını 16 Eylül Pazartesi günü Beyçayırı Sahası’nda gerçekleştirecek. Antrenman 15.30’da başlayacak.