(U-15) HAZIRLIK MAÇI | Karadeniz Ereğli Belediyespor: 4 - Zonguldak Trabzonspor: 1

U-15 Gençlik Gelişim Erkek Futbol Takımımız, yeni sezon öncesi ikinci hazırlık karşılaşmasını 14 Eylül Cumartesi günü yaptı.

İlk hazırlık maçında 11 Eylül günü Kozlu Sahası’nda Zonguldak Trabzonspor takımı ile mücadele eden ve sahadan 3-1 galip ayrılan U-15 Gençlik Gelişim Takımımız,  bu kez rakibini Beyçayırı Sahası’nda konuk etti. Saat 14.10’da başlayan mücadelede Antrenörümüz İsmail Kaya sahaya kalede Seçkin, defansta Berkan, Canberk, Yiğithan, Enes; orta alanda Yunus Emre, Bilal, Hasan, Ufuk; ileride de Kadir ve Emre Kartal’dan oluşan bir on bir sürdü.

İlk yarısını 11.dakikada Yunus Emre Ovaç ve 35.dakikada.Kadir Günyadın’ın attığı gollerle 2-0 önde kapatan Karadeniz Ereğli Belediyespor U-15 Gençlik Gelişim Takımımız, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü. 53.dakikada, oyuna 2.yarıda giren Umutcan Akdeniz ve 63.dakikada Hasan’ın attığı gollerle farkı açan takımımız, 67.dakikada penaltıdan yediği gole engel olamadı ve ikinci hazırlık karşılaşmasından 4-1 galip ayrıldı.

35’er dakikalık iki devre halinde oynanan bu önemli hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında Antrenörümüz İsmail Kaya kaleci Burak Eken, Umutcan Civelek, Oktay, İbrahim, Furkan, Emirhan, Osman, Emre Güler, Murat, Hüseyin ve Yusuf’a da forma verdi. Zonguldak Trabzonspor karşısında maçın başından sonuna kadar mücadele üstünlüğünü elinde tutan takımımızın ilk yarında bir, ikinci yarıda da iki şutu direkten döndü. Maçı 4-0’a getiren Hasan’ın attığı gol ise kelimenin tam anlamıyla muhteşemdi. Yetenekli futbolcumuzun yaklaşık otuz metreden vurduğu şutla kazandırdığı gol, karşılaşmayı izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.


Bu hazırlık maçı sonrası 15 Eylül Pazar gününü dinlenerek geçirecek olan U-15 Gençlik Gelişim Takımımız, önümüzdeki haftanın ilk antrenmanını 16 Eylül Pazartesi günü saat 15.30’da Beyçayırı Sahası’nda yapacak.”