BASKETBOL | Altyapı Takımlarımızın Hazırlık Maçlarıyla İlgili Bilgilendirme


2013-14 sezonu hazırlıklarına devam eden Küçük ve Yıldız oyuncularımızdan kurulu Erkek Basketbol Takımımız Akçakoca Osmaniyespor  ile hazırlık maçı yaptı.

Antrenörümüz Levent Ekici’nin gözetimindeki 1.etap çalışmalarını kros ve kondisyon yüklemesi ile tamamlayan takımımız,  2. etap çalışmaları kapsamında programladığı hazırlık maçlarına başladı.  Oyuncularımızın kendilerinden 3 yaş büyük oyunculardan oluşan Osmaniyespor Genç Erkek Basketbol Takımı ile Akçakoca Spor Salonu’nda yaptığı maçı 87-73 kaybetmemize rağmen bu hazırlık karşılaşması eksiklerimizi görmemiz açısından iyi oldu. Hazırlık maçlarımız devam edecek. Lige de en hazır şekilde başlayıp geçen yıl olduğu gibi kupaları toplamak istiyoruz.

Bu arada Minik Kız Basketbol Takımımız da Zonguldak Yayla İlköğretim Okulu ile bir hazırlık maçı yaptı. Maçı kızlarımız 75-18 kazandı.  Antrenör Barış Bahadır’ın nezaretinde günde çift antrenman yaparak yeni sezona hazırlanan Minik Kız Basketbol Takımımız da planlanan program doğrultusunda hazırlık maçları yapmaya başladı. Bu program çerçevesinde de ilk hazırlık maçımızı Zonguldak Yayla İlköğretim Okulu ile Ereğli Kapalı Spor Salonu’nda yaptık. Her ne kadar maçı farklı kazansak da bizim için skordan daha önemli olan ölçütleri görmekten dolayı da sevinçliyiz. Amacımız Minikler Turnuvası’na en iyi şekilde hazırlanmak ve Zonguldak Şampiyonu olmak. Azimle çalışan sporcularımıza başarılar diliyoruz.