KADIN FUTBOL | Haydi Gençler ! Şimdi Sıra Sizde !

2013 yılı Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonası’nda ilk on altı takım arasına girmeye hak kazanan Genç Takımımız, 1 Ekim 2013 Salı günü zorlu bir maça çıkıyor.

Çeyrek finale yükselen takımları belirleyecek olan eleme turu maçlarında, geçtiğimiz yılın şampiyonu Derince Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan takımımız maç öncesi son çalışmasını bugün Kışla Tesislerimizde gerçekleştirdi. Antrenmanda, U-19 Milli Takımımızın Macaristan’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarında forma giyen futbolcularımız Berna Yeniçeri ve Ebru Topçu da yer aldı. Teknik Sorumlumuz Ömer Faruk Varlık’ın nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcularımız ısınma hareketlerinin ardından dayanıklılık çalışması yaptılar. Antrenmanın ikinci bölümünde de şut çalışması gerçekleştirildi. Kalecilerimize de kaleci antrenörümüz Mustafa Tatar eşliğinde yorucu bir antrenman uygulandı. Bu arada İzmit Çenesuyu Takımı’ndan transfer ettiğimiz kalecimiz Gözde Sungur da takımımızla ilk antrenmanına çıktı.
16 takımın mücadele vereceği eleme turu maçlarında Düzce’de Derince Belediyespor ile karşılaşacak olan takımımız bu turu geçtiği takdirde çeyrek finale çıkacak ve gençler kategorisinde ülkenin en iyi 8 takımı arasına girmeye hak kazanacak. Zorlu maç için sabah 8.30’da Kışla Tesisi’nde bir araya gelecek olan futbolcularımız, sabah kahvaltısının ardından saat 10.00’da Düzce’ye hareket edecekler. Karşılaşma saat 12.00’de başlayacak. Karadeniz Ereğli Belediyespor-Derince Belediyespor Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonası Eleme Maçı, saat 12.00’den itibaren kulübümüzün resmi Facebook sayfasından (https://www.facebook.com/KdzEregliBldSK) canlı anlatımla sporseverlerimize aktarılacak.