Başkan Halil Posbıyık'tan Basın Açıklaması


Belediye Başkanımız ve kulübümüzün Yönetim Kurulu Başkanı Halil Posbıyık, Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in yeni sezonu öncesinde bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Halil Posbıyık'ın açıklamaları şöyle:

"Futbolseverlerin merakla beklediği Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 2013-14 sezonu, hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor.

Yeni sezonda mücadele edecek olan tüm takımlarımıza; takımlarımızın yöneticilerine, teknik ekiplerine ve futbolcularımıza şahsım ve yönetim kurulumuz adına başarılar diliyorum. Her şeyden önce centilmence geçen bir sezon olmasını, lig bitiminde de hak edenin şampiyon olmasını temenni ediyorum.
           
Bizler kadar futbol tutkunlarının da merakla beklediği yeni sezonda Karadeniz Ereğli Belediyespor olarak mutlak ve tek hedefimiz Zonguldak Süper Amatör Lig’i şampiyon tamamlamaktadır. Bu hedefle yola çıkan ve çalışmalarına 13 Ağustos günü yaptığı çalışmayla başlayan takımımızda antrenörlerimizden tüm oyuncularımıza ve yöneticilerimize kadar herkes bu hedef için mücadele edeceklerini bilmektedirler. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek önümüzdeki sene Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme şansını yakalamak için elimizden geleni yapacağımızı herkesin bilmesini isterim. Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü’nün temel amacı, kentimizin gençlerine ve çocuklarına eflatun-beyaz forma altında spor yapma imkanı vermek ve mücadele ettiği her branşta en büyük başarıyı yakalamaktır. Bu hedefe birçok branşta ulaştık, ulaşmaya da devam ediyoruz. Bayan futbolda son beş ayda iki Türkiye Şampiyonluğu elde eden, basketbolda Anadolu Şampiyonu çıkaran, voleybolda yıldız ve gençlerde Ereğli ve Zonguldak’ı ayağa kaldıran, erkek altyapıda da her kategoride Ereğli şampiyonu olan kulübümüzde bu sezonki mutlak hedeflerimizden biri Erkek Futbol’da da şampiyonluk yaşamaktır. Bu uğurda mücadele edecek takımımıza, halkımızın ve sporseverlerin de gereken desteği vereceğine olan inancımı bir kez daha ifade ediyor yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum."