Teknik Sorumlumuz İsmail Yalçın'dan Basın Açıklaması


Kulübümüz Erkek Futbol Takımları Teknik Sorumlusu İsmail Yalçın, bugün yazılı bir basın açıklaması yaparak hafta sonu başlayacak olan yeni sezon ile ilgili dileklerini paylaştı.
İsmail Yalçın’ın açıklaması şöyle:
“Bizlerin, bizler kadar da futbola gönül verenlerin sabırsızlıkla beklediği Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in yeni sezonu, 5 Ekim Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlıyor.
Öncelikle ligde mücadele edecek olan tüm takımlarımıza, takımlarımızın teknik kadrolarına ve futbolculara başarılar diliyorum.
Karadeniz Ereğli Belediyespor olarak en büyük isteğimiz ve arzumuz başından sonuna kadar centilmence bir sezon geçmesi. Bunun için de biz gerek kulüp gerekse de takım olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bundan herkesin emin olmasını isterim. Sezonun ilk haftasından son haftasına kadar kentimizde ağırlayacağımız, sahamızda mücadele edeceğimiz bütün takımlarımıza bir ev sahibinin misafirperverliğini göstereceğiz. Mücadelemizi sahada yaparak, sahanın dışında kardeşlik ve dostluk duygularını yaşatmaya devam edeceğiz.
Sezona şampiyonluk parolası ile çıkıyoruz. Bu hedefe ulaşmak için de yaklaşık üç aydır çalışıyoruz. Biz hedefimizde ilerlerken Karadeniz Ereğli halkından ve eflatun-beyaza gönül veren herkesten takımımıza destek istiyoruz. Bu desteği her zaman arkamızda göreceğimize olan inancımı belirterek Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 2013-14 Sezonu’nun hayırlı olmasını ve hiçbir üzücü olay yaşanmadan geçmesini temenni ediyorum.”