TÜRKİYE ŞAMPİYONASI | Karadeniz Ereğli Belediyespor: 3 - Kireçburnuspor: 2


Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden Genç Kızlar Futbol Takımımız, çeyrek finalde karşılaştığı Kireçburnuspor'u 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Erenler Atatürk Stadı’nda oynanan ve saat 11.00’de başlayan karşılaşmada Teknik Sorumlumuz Ömer Faruk Varlık’ın sahaya sürdüğü on birde şu isimler yer aldı: Rümeysa Kötük, Melis Danışmaz, Sema Erkez, Berna Yeniçeri, Özge Özsoy, Meryem Yavuz, Beyaz Acar, İrem Seven, Zerrin Öztürk, Nesrin Karakuş ve Ebru Topçu.

Karşılaşmada, sakatlığı sebebiyle bir süredir ilaç tedavisi gören ve hafta içinde yapılan antrenmanlarda dinlendirilen Berna Yeniçeri de forma giyerken, sol dizindeki sakatlığı sebebiyle yedek kulübesinde bekleyen Ezgi Sıcakyüz, karşılaşmanın ikinci yarısında, sakatlanan Sema Erkez’in yerine oyuna dahil edildi.

Kadın Milli Futbol Takımları Teknik Direktörü Nur Mustafa Gülen, kulübümüz Yönetim Kurulu Saymanı Murat Çetinel ve Erkek Futbol Takımlarımızın Teknik Sorumlusu İsmail Yalçın’ın da izlediği karşılaşmanın ilk yarısında rakibine göre daha etkili bir oyun sergileyen takımımız, Nesrin Karakuş ve Ebru Topçu’nun (2) golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 40’ar dakikalık devreler halinde oynanan maçın ikinci yarısında rakip atakları karşısında zorlanan takımımız son on dakikada yediği iki gole rağmen sahadan 3-2 galip ayrıldı ve yarı finale yükseldi. Türkiye Gençler Futbol Şampiyonası’nda en iyi 4 takım arasına adını yazdıran takımımız, 8 Ekim Salı günü 1207 Antalyaspor karşısında final vizesi arayacak. Antalya temsilcisi de ikinci yarıda on kişi kaldığı çeyrek finalin diğer maçında Gazikent’i 3-2 mağlup ederek takımımızla yarı finalde oynamaya hak kazandı.

Gençlerimizin 8 Ekim Salı günü 1207 Antalyaspor ile oynayacağı Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası Yarı Final maçı Sakarya Erenler Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 11.00’de başlayacak.