ERKEK BASKETBOL | Antrenörümüz Burhan Gökalp'in Basın Açıklaması (07.11.2013)


Basketbol Erkek Altyapı Takımlarımızın Antrenörü Burhan Gökalp, yazılı bir basın açıklaması yaparak, hafta sonu başlayacak olan Küçük B Ligi öncesi duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Gökalp basın açıklamasında şu görüşleri sundu:

Karadeniz Ereğli Belediye Spor Basketbol Takımları olarak sezonu benim çalıştırdığım Küçük B Takımın, 9 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'te Ereğli Spor Salonu'nda oynayacağı Ereğli Demir Çelik Spor maçıyla açıyoruz.


Benim için yeni bir arma ve renklerle başlayan bu sezon tam da hayal ettiğim gibi gidiyor. Güzel bir ortamda, iyi imkanlarla ve bu ortamla imkanların hakkını vererek çalışıyoruz. Oyuncu olarak hırslı ve yetenekli, kişilik olarak karakterli ve saygılı çocuklarla çalışıyorum. Ağzımı açtığım anda gözümün içine bakan, her antrenman bitiş düdüğünü çaldığımda üzülen çalışkan bir oyuncu topluluğuna sahibim, çok şükür ki. Dediğim gibi her şey şu ana kadar yolunda. Mutluyuz, huzurluyuz. Yaptığımız işten ve birlikte çalışmaktan zevk alıyoruz. Bu şehrin çocukları olarak –ki içlerindeki en büyük çocuk benim- gerçekten bir şeyler yapmaya, ortaya bir şeyler çıkarmaya, Ereğlimizi her alanda en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Daha yolun "sıfır" noktasındayız. Uzun ve zorlu bir yolumuz var; bunun farkındayız. Arzumuz, eflatun-beyaza gönül veren taraftarımızı da bu mutluluğa ortak etmek. Taraftarlarımızdan bizi bu uzun ve zorlu yolda yalnız bırakmamalarını istiyoruz. 

Objektif olmaya çalışıyorum; basketbol gerçekten güzel ve farklı bir spordur. Özünde spor güzeldir ama basketbol daha bir farklıdır. Bu arada, insanlarımızın pek çoğu daha önce salonda bir altyapı basketbol maçı izlememiştir tahminim. Bu cumartesi başlangıç için güzel bir gün olur bence. 


Biz Küçük B Takımı olarak, çoğunluğu minik takım oyuncularından oluşan potansiyel bir takımız. Önümüzdeki sezonların küçük takımlarını şimdiden hazırlıyoruz. Bu takım kadrosunda yer alan çocuklarımız kendilerinden 1 veya 2 yaş büyükleriyle oynuyorlar. Ancak bizim her maç öncesi bir hedefimiz var: Kazanmak. Kazanır mıyız, kaybeder miyiz bilmiyorum; bilemem de… ama kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. İzleyenlere sahada müthiş bir mücadele ve iyi bir basketbol sunacağız. Bunların sözünü her zaman veriyorum.

İlimizde 2013-2014 sezonu başlarken tüm oyunculara, antrenörlere, hakemlere ve idarecilere başarılar diliyorum.

Başkanımız Sayın Halil Posbıyık başta olmak üzere yöneticilerimiz Murat Çetinel, Hakan Duysak ve diğer yöneticilerimize, bizimle yakından ilgilenen ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli Basın Sözcümüz Altan Akçakese’ye, yağmur çamur demeden antrenmanlarımızı kaçırmayan sevgili kardeşimiz, kulübümüzün foto muhabirimiz Olkaç Akçakese'ye, değerli velilerimize, bize inanan ve bizden emeklerini esirgemeyen herkese takımım adına teşekkür ederim.”