Akçakese: Her Maçımızı Kazanacak Güçteyiz."


Kulübümüzün Basın Sözcüsü Altan Akçakese, takımlarımızın hafta sonu oynayacakları zorlu mücadelelerle ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. 

Maçlarımız hakkında kamuoyuna bilgi de veren Akçakese açıklamasında şu görüşleri sundu:

 “Yeşil sahalardan spor salonlarına adından bahsettiren ve birçok kategoride mücadele veren, özellikle de yöremiz gençlerinin yetişip kendilerini geliştirmelerinde önemli bir misyon yüklenen kulübümüz takımları, son haftalarda elde ettikleri başarılı sonuçları bu hafta da sürdürmek istiyorlar.

Spor dalları arasında kamuoyunun en çok ilgi gösterdiği branş olan Erkek Futbol’da sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan ve bu amaçla çıktığı yolda ilk yedi maçını kayıpsız geçen Erkek Futbol A Takımımız, Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in en zor deplasmanlarından biri olan Devrek’te puan mücadelesi verecek. Bölgemiz futbolunun lokomotif takımlarından biri olan ve lig sıralamasında takımımızın hemen ardında bulunan Devrek Belediyespor ile 8 Aralık Pazar günü önemli bir karşılaşmaya çıkacağız.

Son yıllarda her maçları heyecanlı geçen bu iki takımın Pazar günü ortaya koyacakları mücadelenin de geçtiğimiz yıllardaki maçları aratmayacağına inanıyorum.

Ortaya koyduğumuz şampiyonluk hedefinde en önemli virajlardan biri olarak kabul ettiğimiz Devrek deplasmanında da amacımız galip gelmek ve yolumuza kayıpsız devam etmek. Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren takımımızda morallerin yerinde olduğunu ve eksiksiz kadromuzla Devrek deplasmanına gideceğimizi belirtmek isterim. Üç neticeli bir spor dalı olan futbolda, böylesine zorlu bir karşılaşmayı hak eden takımın kazanmasını arzu etmekteyiz. Bu düşünceyle de dost kulübümüze ve kulübün tüm değerli oyuncularına bu önemli maçta başarılar diliyor, centilmence geçen ve netice ne olursa olsun dostluğun kazandığı bir maç olmasını temenni ediyorum.

Altyapı takımlarımız da sezonun en kritik maçlarını bu hafta oynayacaklar. Karadeniz Ereğli^de ilçe şampiyonası yapılabilmesi için yeterli takım bulunamaması sebebiyle Zonguldak Gençlik Gelişim U15 Ligi’nde mücadele eden ve geride kalan 6 hafta boyunca iyi bir performans sergileyerek ligde liderliğe yükselen U15 Gençlik Gelişim Futbol Takımımız, 7 Aralık Cumartesi günü Kozlu Sahası’nda Kozlu Taşkömürüspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor’u, 2-0 geriye düştüğü mücadelede 3-2 mağlup etmeyi başaran çocuklarımız bu karşılaşmayı da kazandıkları takdirde Zonguldak Şampiyonluğu yolunda çok önemli bir engeli daha aşmış olacaklar. Bugüne kadar oynadıkları mücadelelerde sadece Taşkömürüspor’a mağlup olan ancak bu mağlubiyete rağmen ligde lider durumda bulunan takımımız, bu maçı kazanarak yoluna devam edecektir. Buna yürekten inanıyorum.

Altyapının bir başka önemli ayağı olan U17 Gençlik Gelişim Futbol Takımımız da, 2.sırada bulunduğu Karadeniz Ereğli U17 Gençlik Gelişim İlçe Şampiyonası’nda yine 7 Aralık Cumartesi günü Ereğli Devlet Hastanesispor ile karşı karşıya gelecek. Gençlerimiz bu maçı da kazanacak güçte ve alacağımız galibiyet ile hem elde ettiğimiz seriyi sürdürmek hem de önümüzü daha iyi görmek istiyoruz. Beyçayırı Sahası’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak. Altyapı takımlarımızın puan mücadelesi yapacakları Kozlu Taşkömürüspor ve Ereğli Devlet Hastanesispor takımlarına da başarılar diliyorum.

Karadeniz Ereğli Belediyespor, bilindiği gibi salon sporlarında da harikalar yaratıyor. Zonguldak Deplasmanlı Küçük Kızlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden kızlarımız ligin 3.Haftası’nda 7 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de HASAD Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşacaklar. Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda ağırlayacağı rakibi ile ligin 2.Haftası’nda Canpolat Pamay Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşan takımımız mücadeleyi 3-0 kazanmıştı.


Tüm yönleriyle dolu dolu geçecek hafta sonunda bizlere gönül verenleri maçlarımıza gelerek evlatlarımıza destek olmaya davet ediyorum. Neticede hak edenin kazanmasını dilediğimiz bu maçlarda evlatlarımızın yüzümüzü güldüreceğine olan inancımı da bir kez daha ifade etmek istiyorum.”