(U-17) ERKEK FUTBOL | Karadeniz Ereğli Belediyespor: 4 - Ereğli Devlet Hastanesispor: 1

U-17 Gençlik Gelişim Erkek Futbol Takımları Karadeniz Ereğli İlçe Şampiyonası’nda mücadele eden U-17 Erkek Futbol Takımımız, 7 Aralık Cumartesi günü karşılaştığı Ereğli Devlet Hastanesispor’u 4-1 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Maçın gollerini Alişan, Ozan Aydın (2) ve Doğukan attı.

Beyçayırı Sahası’nda oynanan ve saat 14.00’te başlayan mücadelede Teknik Sorumlumuz Muhsin Aydın’ın sahaya sürdüğü on birde şu isimler aldı.
1-Ali
2-İbrahim
3-Gökhan
4-Burhan
5-Ömer Faruk Ocaktan
6-Enes
7-Ömer Yıldız
8-Berkay
9-Alişan
10-Doğukan
11-Ozan

Halil, Tolunay, Ogün, Berke, Süleyman, Onur ve Burak da maçın ilerleyen dakikalarında forma bekleyen oyuncularımız oldular.

Soğuk ve yağışlı havanın da etkisiyle her iki takımın tedbirli başladığı maçta futbolcularımız 20.dakikada Alişan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın gelinde rakip takıma pozisyon fırsatı vermeyen eflatun-beyazlılar, 32.dakikada Ozan Aydın’ın 25 metreden attığı şut sonrası kalecinin topu elinden sektirmesiyle 2.golü buldu ve soyunma odasına da 2-0’ın verdiği moralle girdi. 

İkinci yarı genelinde de sahanın her tarafına hakim bir görüntü sergileyen U-17 Erkek Futbol Takımımız, 52.dakikada gelişen hızlı atakta Alişan’ın pasına şık bir vuruş yapan Ozan Aydın’ın golüyle farkı 3’e çıkardı: (3-0) Son dakikaları yağmur altında oynanan maçta takımımızın son golüne de 66.dakikada Doğukan imza attı.

Ereğli Devlet Hastanesispor engelini 4-1 ile geçen gençlerimiz, bu galibiyetle, lider Demir-Çelik Ereğlispor’un hemen ardındaki yerlerini korudular.