(U-15) ERKEK FUTBOL | Karadeniz Ereğli Belediyespor: 1 - Kozlu Taşkömürüspor: 0



U-15 Gençlik Gelişim Erkekler Futbol Takımları Zonguldak İl Şampiyonası’nda mücadele eden U-15 Erkek Futbol Takımımız, ligin 7. Haftası’nda karşılaştığı Zonguldak Taşkömürüspor’u 1-0 yenerek hem liderliğini sürdürdü hem de kendisine tek mağlubiyeti tattıran rakibinden rövanşı aldı.


7 Aralık 2013 Cumartesi günü Kozlu Şehir Stadı'nda oynanan ve saat 12.00’de başlayan mücadelede zorlu rakibi karşısında maçın başlarından itibaren etkili bir oyun ortaya koyan takımımız, bu yarıda önemli pozisyonlar üretti.

18.dakikada Yiğithan Yüksel’in uzaktan kullandığı frikikte sert şutu Taşkömürüspor üst direğinden dönerken, 26.dakikada takımımız golü buldu. Rakip yarı sahanın ortalarında bir noktada topla buluşan Hasan Demirdöğer’in muhteşem şutunda kalenin üst direğine de çarpan top filelerle kucaklaştı ve takımımız 1-0 öne geçti.

İlk yarısı Hasan’ın attığı şık golle 1-0 sona eren karşılaşmanın 2.yarısında rakip Taşkömürüspor baskılı bir futbol ortaya koydu. Rakip ataklarına bir de aleyhimize esen sert rüzgar katlı verince zor anlar yaşayan takımımız, rakip forvetlere gol imkanı vermezken kalecimiz Seçkin Tomakin kritik kurtarışlarıyla maça damga vurdu.

Bu galibiyetle 7.haftası tamamlanan ligde puanını 18’e yükselten takımımız, 2.sırada bulunan Taşkömürüspor ile arasındaki puan farkını 5’e yükseltti.