Varlık: "Tek Amacımız Galibiyet."

Kadın Futbol Takımlarımızın Teknik Sorumlusu Ömer Faruk Varlık, 15 Aralık Pazar günü oynanacak Trabzon İdmanocağı maçı hakkında bir basın açıklaması yaptı.

Varlık açıklamasında şu görüşleri sundu:

“Türkiye Kadınlar Futbol 1.Ligi’nde mücadele eden Kadın Futbol A Takımımız, ligin 7. Haftası’nda hafta sonu Trabzon İdmanocağı ile karşı karşıya gelecek.

Hatırlanacağı gibi bundan önce oynadığımız 5 maçta iki galibiyet bir beraberlik alan takımımız, bu iki galibiyeti de Adana ve İstanbul deplasmanlarında almıştı. Ligin 7.Haftası’nda oynayacağımız Trabzon İdmanocağı maçında da kendi sahamızdaki ilk galibiyetimizi elde etmek istiyoruz.


Hazırlıklarına geç başlamak zorunda kaldığımız sezonda takımımız gün geçtikçe ekip havasını yakaladı. Son haftalarda oynadığımız diri ve mücadeleci futbolun meyvelerini bundan sonraki maçlarda alacağımızı ümit ediyoruz. Takım olarak kondisyon ve gücümüzün yerinde olduğunu belirtmek isterim. Bununla birlikte de son maçımızda elde ettiğimiz farklı galibiyet bize ayrı bir moral verdi. Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçiren takımımızda Trabzon İdmanocağı maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcumuzun bulunmaması da ayrı bir artımız. Bizi endişelendiren tek konu, muhtemel kötü hava şartları dolayısı ile maçın ertelenme ihtimali. Şu an bu ihtimali düşünmek bile istemiyoruz ve Trabzon İdmanocağı maçını bekliyoruz. Futbolcularımız bu zorlu maça, iki haftadır günde çift antrenman yaparak hazırlanıyorlar. Tek ve mutlak hedefimiz galibiyet. 15 Aralık Pazar günü saat 12.00’de başlayacak ve Beyçayırı Sahası’nda oynanacak olan bu mücadelede tüm sporseverleri takımımıza destek vermeye davet ediyorum.”