YÖNETİM | Başkan Posbıyık İzel Okur'u Kutladı

Belediye Başkanımız ve kulübümüzün Yönetim Kurulu Başkanı Halil Posbıyık, yazılı bir açıklama yaparak, Yıldız B Basketbol Milli Takımı seçmelerini kazanarak aday kadroya davet edilen basketbolcumuz İzel Okur'u kutladı. 

Başkan Posbıyık açıklamasında şu görüşleri sundu: 

“Hatırlanacağı gibi bölgemiz spor tarihinde ilk kez basketbol branşında da 4 evladımızın ortaya koydukları başarılı performans milli takım yetkililerinin dikkatlerini çekmiş ve sporcularımız Yıldız Kızlar Basketbol Takımımızın elemelerine davet edilerek gurur kaynağımız olmuşlardı.

 Geçtiğimiz sezon Ankara’da yapılan Yıldız Kızlar B Milli Takım ilk tur seçmelerinde 4 oyuncumuz ilk turu başarıyla geçmiş ve 30 Kasım-1 Aralık 2013 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen ikinci tur seçmelerine davet edilmişlerdi. Biz de bu mutluluğu ve haklı gururu kamuoyu ile paylaşmıştık. 

İkinci turdan sonra Yıldız B Milli Takım aday kadrosu oluştu. 4 oyuncumuzdan biri olan  İzel Okur da  elemeleri başarıyla geçerek Yıldız B Milli Takım aday kadrosuna seçildi. İzel, 19-22 Aralık tarihlerinde Tekirdağ’da düzenlenecek olan kampa davet edilerek bir ilke daha imza attı. Ülke genelinden 37 kişi sporcunun seçildiği Milli Takım aday kadrosuna seçilen oyuncumuzu,  kendisini yetiştiren antrenörlerini, kulübümüzün yöneticilerini ve kızımızın değerli ailesini tebrik ediyorum.”