U-15 Erkek Futbol Takımımız Zonguldak Şampiyonu!

Karadeniz Ereğli BelediyesporZonguldak Yıldız Kızlar Basketbol İl Şampiyonluğu’nun ardından U-15 Gençlik Gelişim Erkek Futbol Zonguldak İl Şampiyonası’ndan da mutlu sona ulaştı.

Turnuva yapılabilmesi için yeterli takım bulunamaması sebebiyle Karadeniz Ereğli İlçe Şampiyonası düzenlenemeyen U-15 Gençlik Gelişim Erkek Futbol kategorisinde Zonguldak İl Şampiyonası’na katılan Karadeniz Ereğli Belediyespor U15 Gençlik Gelişim Futbol Takımımız, ilk etapta iki grupta oynanan lig mücadeleleri sonrasında, SaraysporZonguldak Kömürspor ve Kozlu Taşkömürüspor gibi güçlü takımların bulunduğu grubunu lider olarak tamamlayarak 4’lü final turu maçları oynamaya hak kazanmıştı. Yarı finalde diğer grubun ikincisi Kozlu Belediyespor ile karşı karşıya gelen ve rakibini 4-0 mağlup ederek final maçı oynamaya hak kazanan eflatun-beyazlılar11 Ocak Cumartesi günü de final maçında, grup maçlarında iki kez karşılaştığı ve kendisine tek yenilgiyi tattıran Kozlu Taşkömürüspor ile mücadele etti. Kozlu Sahası’nda oynanan maçta rakibini 25.dakikada Kadir Günaydın’ın attığı golle 1-0 mağlup eden evlatlarımız Zonguldak Şampiyonu oldu. Maçta tek golümüzü atan Kadir Günaydın’ın yanı sıra Emre Kartal ve muhteşem kurtarışlara imza atan Seçkin Tomakin galibiyette önemli rol oynadı.

2012 yılında birbirinden önemli başarılara imza atan Karadeniz Ereğli Belediyespor, 2013 yılına da muhteşem bir başlangıç yaptı. Yılın ilk kupasını bayan basketbolda alan ve Yıldız Kızlar’da Zonguldak Şampiyonluğunu elde eden Karadeniz Ereğli BelediyesporU-15 Gençlik Gelişim Erkek Futbol Takımımız’ın elde ettiği bu kupayla yılın ikinci şampiyonluğunu elde etti.

Evlatlarımızı tebrik ediyoruz.