Ereğli Devlet Hastanesispor: 0 - Karadeniz Ereğli Belediyespor: 1

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 14.haftasında Ereğli Devlet Hastanesispor ile karşılaşan Erkek Futbol A Takımımız, karşılaşmayı 1-0 kazandı. Maçın tek golünü 42.dakikada Emre Kuzu attı.

16 Şubat Pazar günü Beyçayırı Sahası’nda oynanan ve saat 14.00’de başlayan mücadelede Teknik Sorumlumuz İsmail Yalçın sahaya Kader Boz, Osman Karadeniz, Cihat Öztürk, Emre Kuzu, Onur Özer, İbrahim Çelik, Gökhan Çolak, Şaban Karakuş, Oğuz Yalçın, Önder Karakaş ve Burak Eliçek’ten oluşan bir kadro sürdü. Maçın ikinci yarısında Barış Bayar, Gökhan Kuloğlu ve Erdal da forma giydiler. Dizindeki sakatlığı devam eden Osman Yazgan bu karşılaşmada forma giyemedi.

İlk yarı genelinde her iki takımında iyi bir mücadele örneği sergilediği karşılaşmada çok fazla gol pozisyonu olmadı. Zaman zaman gerginliklere sahne olan maçın en önemli pozisyonunda 42.dakikada ceza sahası sağ çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında son olarak Cihat Öztürk’ün içeriye doğru gönderdiği topu Emre Kuzu tamamladı ve topu filelerle buluşturdu. Ereğli Devlet Hastanesispor’un son 30 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kaldığı mücadelenin ikinci yarısında da her iki takım yakaladıkları pozisyonlardan yararlanamadılar. Takımımız elde ettiği bu galibiyet sonrası puanını 39’a yükseltti.