ERKEK FUTBOL | Altyapı Takımları Teknik Direktörü Muhsin Aydın'ın Basın Açıklaması

Erkek Futbol Altyapı Takımlarımız, yeni sezon hazırlıklarına 2 Eylül Pazartesi günü yaptıkları antrenmanla devam etti.

Kulübümüzün Altyapı Takımları Teknik Direktörü Muhsin Aydın, sezon hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muhsin Aydın’ın açıklamaları şöyle:
“Geçtiğimiz yıl erkek futbolun bütün altyapı kategorilerinde İlçe Şampiyonu olan takımlarımızın gelecek sezon öncesi hazırlıklarına kısa bir süre önce başlamıştık. Aralarında Zonguldak Şampiyonu olarak ilimizi Bölge Şampiyonaları’nda temsil eden altyapı takımlarımızın da olduğu futbol takımlarımızla haftanın ilk çalışmasını 2 Eylül Pazartesi günü Beyçayırı Sahası’nda gerçekleştirdik. 


U-14, U-15, U-17 ve U-19 takımlarımızda forma giyecek olan futbolcularımızdan oluşan geniş bir kadroyla yararlı bir antrenman yaptığımızı ifade etmek isterim. İlk antrenmanlarımızda, özelikle yaz mevsiminin sonu olması itibarıyla, hiçbir çalışma yapılmadan geçen iki ayın sonunda çocuklarımızın ihtiyacı olan kondisyon ve güç takviyesini yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl zorlu geçmesini beklediğimiz maçlar öncesi çocuklarımızın fiziki güçlerini artıcı egzersizlerle başlayan antrenmanlarımızın ikinci bölümünde topla çalışmalar yapıyoruz. İkinci hafta itibarıyla futbolcularımızın genel durumlarından memnun olduğumuzu söyleyebilirim. Yardımcı Antrenörümüz İsmail Kaya ile birlikte uyguladığımız antrenmanlarda futbolcularımızın azimli olmaları bizleri de sevindiriyor. Geçtiğimiz yıl bu çocuklarımızla Karadeniz Ereğli’deki bütün şampiyonluklara ambargo koymuştuk. Geleneği bu yıl da sürdürmek kararlılığındayız.  Kulübümüzün gerçekleştirdiği Yaz Futbol Kursu’nda başarı gösteren ve istikbal vaad eden çocuklarımızın da aramıza katılmalarıyla geçen yıla nazaran daha güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olduğumuzu söylemek isterim. Geçtiğimiz yıl eflatun-beyazlı formamızı giyerek başarılı olan 5 evladımızın, bugün Türkiye Spor-Toto Süper Lig’in güçlü takımları ile PTT 1.Lig takımlarına transfer olmaları, futbolcularımızın beklenti ve hedeflerini de büyüttü. Temel amaçlarımızdan biri de zaten Karadeniz Ereğli’nin evlatlarını büyük takımlarda oynayabilecek düzeye getirmek. Geçmişte kulübümüzün altyapısında futbola başlayıp bu çatı altında yetişen çocuklarımızın yeni takımlarında sergiledikleri başarıları görmek bizlerin en büyük mutluluğu. Bu mutluluğu da bir başka gelenek haline getirmeyi hedefliyoruz.


Altyapı takımlarımızla haftanın diğer dört günü de çalışmalarımızı yine Beyçayırı Sahası’nda yapacağımız antrenmanlara sürdüreceğiz ve yeni sezona tüm takımlarımızla birlikte en iyi şekilde hazırlanacağız.”