KADIN FUTBOL | Derya ve Ece Milli Takımı'ı da Sırtladılar !

U15 Milli Futbol Takımımız, Azerbaycan'la oynadığı hazırlık karşılaşmasını 4-2 kazanırken, kulübümüzün başarılı futbolcuları Derya Arhan ve Ece Türkoğlu da attıkları birer golle galibiyette önemli rol oynadılar.

Futbolcularımız Derya Arhan ve Ece Türkoğlu’nun yanı sıra Rabia Civan ve Nazmiye Özsoy’un da yer aldığı U15 Milli Takımımızın, bugün Azerbaycan ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında üç futbolcumuz ilk on birde sahaya çıktı. Derya Arhan 8 numaralı formasıyla orta sahada, Ece Türkoğlu 11 numaralı formasıyla sol açıkta, Rabia Civan da 5 numaralı formasıyla stoperde görev yaptı. Nazmiye Özsoy da 13 numaralı formasıyla teknik direktörü Nur Mustafa Gülen’den görev bekledi.

Mudanya İlçe Stadı'nda oynanan maçta Milli Takımımızın gollerini 1. dakikada Kader, 47.dakikada Rabia Balaban, 59.dakikada Ece Türkoğlu ve 67. dakikada Derya Arhan attı. Azerbaycan'ın golleri 70. dakikada Bilge ve 35. dakikada Gizem’den geldi.

Millilerimiz, Azerbaycan'la 4 Ekim Cuma günü bir özel maç daha yapacak. Mudanya İlçe Stadı'nda oynanacak bu karşılaşma da  saat 15.30'da başlayacak.


Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü yönetimi olarak, Milli Takımımızı ve milli takım forması altında başarılı bir maç çıkaran evlatlarımızı gönülden tebrik ediyoruz. Evlatlarımızla gurur duyuyoruz.