Karadeniz Ereğli Belediyespor: 4 - Üzülmezspor: 0

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 7.Haftası’nda zirve takibini sürdüren Üzülmezspor’u ağırlayan lig lideri Erkek Futbol A Takımımız, mücadeleden Osman Yazgan, İbrahim Çelik, Önder Karakaş ve Gökhan Çolak’ın attığı gollerle 4-0 galip ayrılarak yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

24 Kasım Pazar günü Beyçayırı Sahası’nda oynanan ve saat 14.00’te başlayan mücadelede takımımız sahada şu ön birle yer aldı:
Kader Boz, Osman Görkem Karadeniz, Serkan Kurt, Cihat Öztürk, Burak Çetinkaya, İbrahim Çelik, Gökhan Çolak, Olkan Sarı, Osman Yazgan, Önder Karakaş ve Burak Eliçek

Geçtiğimiz hafta oynanan Baştarlaspor maçında kırmızı kart gören Emre Kuzu’nun forma giyemediği mücadelede Barış Bayar yedek soyunurken, Uğur YalçınOğuz Yalçın ve Gökhan Kuloğlu da ikinci yarında oyuna dahil edildiler.

Maçın başlama düdüğünden itibaren oyunu rakip sahaya yığan takımımız 13.dakikada golü buldu. Sol köşe gönderilen kullanılan kornerde Önder Karakaş’ın ortasında altı pasta kafayı vuran Osman Yazgan takımımızı 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra da rakip yarı sahada hissedilir bir bakı oluşturan takımımız rakip forvetlere atak yapma imkanı da vermedi. 26.dakikada bu kez sağ kanattan kullanılan kornerde kafayı vuran İbrahim Çelik farkı ikiye çıkardı: 2-0

İlk yarı boyunca sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan ve elverişli atakları cömertçe harcayan takımımız soyunma odasına 2-0 önde girdi.

2.yarının genelinde oyunu rölantiye alan takımımız zaman zaman geliştirdiği ataklarla farkı açmaya çalıştı ancak son vuruşlardaki şanssızlık 3.golü getirmedi. 84.dakikada ceza sahası sol çaprazı önünden kazanılan frikikte, duran topların usta ismi Önder Karakaş sahneye çıktı ve yerden sert vuruşunda top 3.kez Üzülmezspor fileleriyle buluştu: 3-0

Bu golden sadece 1 dakika sonra, 85.dakikada gelişen bir atakta ise Gökhan Kuloğlu’nun şutu kaleciden döndü; dönen topu filelere yuvarlayan Gökhan Çolak skoru 4-0 yapan golü attı.

Bu galibiyetle puanını 28’e yükselten ve 7 maçta 25 gol atıp sadece 2 gol yiyen takımımız yenilgisiz liderliğini sürdürdü ve haftaya 2.sırada giren Üzülmezspor ile aradaki puan farkını daha da açtı.