Altan Akçakese, Çaycumaspor Karşılaşmasını Değerlendirdi

“Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve bugüne kadar oynadığı tüm maçları kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Erkek Futbol A Takımımız, 13.Hafta’da Beyçayırı’nda misafir ettiği Çaycumaspor’u da mağlup etti.

Karşılaşmayla ilgili Basın Sözcümüz Altan Akçakese şu ifadelerde bulundu:

"Ligin ilk yarısında da deplasmanda farklı bir skorla mağlup ettiğimiz rakibimizin, elde ettiği sonuçlara rağmen bu ligin kaliteli ekiplerinden biri olduğunu daha önce de ifade etmiştim. Karşılaşma öncesinde de hafta boyu yaptığımız çalışmalarda futbolcularımıza bu gerçeği anlattık. Beklediğimiz gibi zor geçen bir maç oldu. Maçın hemen başlarında kazandıkları penaltıda kalecimiz Kader’in gole izin vermemesi, 22.dakikada gelişen bir başka atakta da adeta kalesinde devleşmesi bizim için şans sayılabilecek noktalardı. İlk yarı genelinde çok zevkli ve heyecanlı bir maç izledik. Takımımız da özellikle Osman Yazgan ve Gökhan Çolak ile yakaladığı pozisyonlarda, soyunma odasına önde girmemizi sağlayacak golleri bulabilirdi. İkinci yarı başladığında da ilk dakikalarda istediğimiz baskıyı kuramadık ve ilk gole kadar oyunun hakimiyetini elimize alamadık. Ancak Önder Karakaş’ın usta işi ortası sonrası bulduğumuz gol maçın kırılma anı oldu. İkinci golü bulduktan sonra da rakibin direnecek fazla bir gücü kalmadı.
Ligdeki takımlar arasında fizik-kondisyon açısından en diri takımız. Maçın son dakikasına kadar ayakta kalmayı ve puanları getirecek golleri bulmayı beceriyoruz. Güçlü bir ekip oluşumuz bu ligdeki en büyük avantajımız. Çaycumaspor karşısında da sağlam kondisyonumuzun meyvesini aldığımızı söylemek gerekir.

Ligin bundan sonraki maçlarını da aynı ciddiyet içerisinde oynayarak lig sonunda tüm maçlarını kazanıp hak edilmiş bir şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Rakiplerimizin durumları ya da puan sıralamasındaki konumlarıyla ilgilenmeden her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Temel hedefimiz olan bir üst lige yükselme idealinde de Çaycumaspor gibi güçlü bir rakibimizi yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Güzide rakibimize bundan sonraki maçlarında da başarılar dilerken, zorlu maçta bizleri yalnız bırakmayan ve maçın sonuna kadar desteklerini takımımızdan esirgemeyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.”